Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete voltam nőgyógyásznál! Most viszont égő nagyon viszkető érzést érzek a hüvely bemenetemnél! Gombás fertőzést kapam vna el? Élek rendszeres nemi életet!

Ez bizony hüvelygomba... mióta tabit szedek, nekem is állandóan előjön. :( Mert megváltoztatja a hüvely flóráját a bogyó és kevésbé ellenálló ezért kijön rajta...
Igazából kenegettem sokat canestennel, de nekem az rohadtul nem elég és elég hosszadalmas úgy a kezelés, bár az tény, hogy azonnal enyhíti a viszketést, szóval már azért érdemes venni.
Szerintem menj el nőgyógyászhoz és kérj rá gyógyszert, az a biztos, anélkül nekem nem múlt el.

A hüvelyedben mindig van gomba kis mennyiségben, ez természetes. A gond akkor van, amikor kórosan elszaporodnak, ez van most neked. Ezt gyakran nem mástól kapod el, hanem felborult a hüvelyfórád, és így el tudtak szaporodni a gombák.
Gyógyszertárban lehetkapni Canesten tablettát és kenőcsöt, vény nélkül. 3 nap alatt elmúlik tőle a gombád. Nekem hatott. Ezenkívül javaslom a tejsavas irrigálást legalább havonta egyszer, mondjuk a mensid után.
Amíg meg nem gyógyulsz, addig gumi, és a barátodat is ki kell kezelni, különben úgy adogatjátok egymásnak a gombát, mint a ping-pongban a labdát.

Nem kaptad el sehol.
Ezek a gombák ott élnek a hüvelyedben. És ha felborult a flórája, mint előttem írták, akkor tudnak elszaporodni...
Nem hiszem, hogy lenne gombája, mert ha 2 héttel ezelőtt voltál vele, és akkor gumi nélkül? Akkor kb. 4 napon belül kijött volna mindkettőtökön.
Nekem nőgyógyászom azt mondta, hogy ez a tabletta első 6 hónapjában jellemző... szóval én addig várok, ha nem javul, gyógyszerváltás lesz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!