Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a megoldás a késői magömlésre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás a késői magömlésre?

Figyelt kérdés

Barátnőm és én 25 évesek vagyunk. Ezelőtt egyikünknek sem volt komoly párkapcsolata. Szexualitás terén is mindenben elsők vagyunk egymásnak. Az első intim együttlétek alkalmával természetesen elég hamar eljutottam a csúcsra. Pár perces kényeztetés elég volt ehhez. Aztán minden alkalommal fokozatosan egyre hosszabb ideig bírtam. Eddig azt hittem, ez normális dolog, legalább a korai magömlés korszakából ki is nőttem. De ez a tendencia tovább folytatódott és most már ott tartunk, hogy akármeddig bírom a kényeztetést. A barátnőm nagyon jól csinálja, annyira izgatóan, hogy régen ettől fél percen belül is elélveztem volna, de most meg semmi nem történik. Olyan, mintha érzéketlenebb lennék, erősen rá kell koncentrálnom az érzésre és csak így sikerül eljutni a csúcsra. A merevedéssel sincs probléma, csak nehezen kerülök közel ahhoz a "na most nagyon jó, mindjárt végem van" érzéshez.

A barátnőm magát okolja, amiért nem tud olyan könnyen kielégíteni engem, mint régen, de én tudom, hogy a hiba bennem van, csak nem tudom, hogy mi. A kapcsolatunk harmonikus, mindent meg tudunk beszélni egymással, tehát nem látok olyan akadályt, ami ilyen testi tünetet okozna. Más is találkozott ezzel a jelenséggel? Bízzak benne, hogy egyszer majd elmúlik magától?

Kb 1 hónapja zavar ez a helyzet és mivel nem látok ezügyben javulást, kezdek aggódni.

2009. jún. 8. 00:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt barátom is így működött, de neki ez nem okozott problémát, vagy csak nem beszélt róla.. Sokszor egy aktus 3-4órásra is sikeredett, nekem meg folyton az motoszkált a fejemben, hogy biztos én nem csinálok valamit jól, de előtte sosem volt senkivel ilyen problémám. Mikor rákérdeztem, nézett értetlenül, hogy pedig neki teljesen jó minden, nem értette, én mit problémázok, akkor valszeg ő mindig ilyen típus lehetett, neki ez volt a normális. Szerintem, nálad csak arról lehet szó, hogy nem lobog annyira a szerelem, vagy esetleg talán fáradtság.. más ötletem nincs:( de nem vagy egyedi eset, ha ez megnyugtató számodra.
2009. jún. 8. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én férjem is ilyen. Eleinte voltak gondok, és már ott tartottam, hogy szaksegítséget keresünk, de végül megoldottuk mi magunk.

Az első és legfontosabb, hogy tisztáztuk, mit várunk el egy együttléttől: örömszerzést. Egyikünknek sem KELL nemi izgalmat, nedvesedést, orgazmust produkálnia. Ez nagyon megnyugtató, mert így nincs bennünk teljesítménykényszer, és felszabadultan élvezhetjük egymást.

A másik pedig, hogy elkezdtünk kísérletezni a pozíciókkal, hogy van-e olyan, amiben a pénisze nagyobb ingerlést kap. Találtunk ilyet: a misszionárius pozíció, de a nő lábai zártak. Így a nagyajkak jobban stimulálják a péniszt, mint a hüvely egyedül. A férjem így se tartozik a két percen belül elélvezők sorába, de tíz perc alatt szinte mindig sikerül neki, míg eleinte hiába közösültünk akár fél órán át is, semmivel se került közelebb az orgazmushoz, miközben jó erős erekciója volt. Most is csak ebben a pozícióban tud elmnenni, de ez nem zárja ki a többit sem: azt csinálunk, amit akarunk, csak a végén mindig a misszionáriusba váltunk.

Remélem, segíthettem.

2009. jún. 8. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, az nagyon fontos, hogy minden a fejben dől el!! Minél görcsösebben akarod, annál nehezebben fogod elérni. ne állíts magad elé elérendő célt, teljesítményt. Én volt, hogy elkövettem a férjemmel ezt a hibát: azt akartam, hogy produkáljon MOST, mert épp ovulálok. Persze, hogy nem ment neki... És nem ment neki másnap reggel, másnap este, harmadnap reggel, harmadnap este sem, és minden egyes kudarccal messzebb került az orgazmustól, sőt, végül az erekció se jött össze neki. Csak akkor javult a helyzet, amikor nem állítottunk elébe követelményt azon kívül, hogy örömet szerezzünk egymásnak. És akkor egyből összejött.
2009. jún. 8. 10:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lelkem mélyén valami ilyen válaszra vártam :)
2009. jún. 8. 10:32
 5/5 anonim válasza:

Szia,

Látom, a kérdés több mint egy éve íródott. Megkérdezhetem, hogy mi a helyzet?Azért érdekelne, mivel mintha a saját helyzetünket írtad volna le.

Azóta elmúlt?

Minden tanácsnak örülök.Nálunk kb 2 hónapja kezdődött (másfél év után) és úgy veszem észre, a helyzet folyamatosan romlik.

Kezdünk elérni az elkeseredett státuszba.

Így várom mielőbbi válaszod.

2010. szept. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!