Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tágítsam magam? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tágítsam magam? Nem vagyok 13-14 éves tinédzser mielőtt lerohannátok!

Figyelt kérdés
Már nem egyszer voltam fiúval, de még mindig szűk vagyok. Fel is voltam jól izgulva, nem stresszeltem és semmi egyéb mégis fájt. Hogyan tudnék ezen segíteni?
2009. jún. 7. 21:45
 1/6 A kérdező kommentje:
js és 18/L ez lemaradt:)
2009. jún. 7. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hasznaljatok sikositot, amugy a szukosseg elony:)
2009. jún. 7. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:
igaz hogy előny, csak az a baj hogy fáj is:(
2009. jún. 7. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha eléggé fel vagy izgulva, tágulni fog, eleinte egy, aztán két ujjal próbálkozzatok, és szép lassan hozzátágulsz majd a '21.' ujjhoz is :) Csak ehhez tényleg magasabb izgalmi állapot kell, és főleg türelem!
2009. jún. 7. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

[link] Megéri végigolvasni, lehet, hogy ez a problémád.

Először egy ujjal, aztán kettővel, hárommal, szépen lassan. Mindig használj síkosítót. Mivel hüvelyi tágítót nálunk nem forgalmaznak, vehetsz először kicsi, majd egyra nagyobb vibrátort vagy dildót. Ami pedig a legfontosabb, az a Kegel-gyakorlatok. Ezek segítségével megtanulhatod összeszorítani és ellazítani a hüvelyizmaidat - lehet, hogy azért fáj a közösülés, mert a kelleténél jobban görcsbe szorul a hüvelyed.

Másik lehetőség, hogy hüvelyi fertőzés miatt fájt a közösülés. A fájdalmas közösülés (latinul díspareunia) egy orvosi kórkép, nőgyógyász segíthet rajta, felderítheti az okát és javaslatokat adhat a gyógyulásra. Pl ha hüvelyi fertőzés az oka, akkor egyszerű gyógyszerrel ki tud kúrálni. Javaslom, menj el nőgyógyászhoz ezzel a problémával.

2009. jún. 7. 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:
és ez a módszer amit az utolsó válaszadó írt, akkor is jó hogyha nincs vaginizmusom, csak szűk vagyok mert még nem volt x együttlétem?
2009. jún. 8. 13:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!