Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek, illetve engednétek, hogy a pasi (nem btod) az arcodra verje? Vagy ha a pasid?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 20:42
11/25 anonim 

válasza:

Hát én biztos nem engedném h az arcomra verje a pasim!Max a cicim közé! Egy szimpla szexpartner meg biztos nem!!Sehova...
12/25 A kérdező kommentje:
és le is nyelnéd akár btodnak akár nem, vagy hogy csak a szádba verje ki?
2009. jún. 7. 20:54
13/25 anonim 

válasza:

hát ha a páromat, de csakis kizárólag a páromat izgatná, akkor miért ne? két egymást szerető embernél minden megengedett, amiben a másik fél is benne van, és mindkettő számára izgató.
14/25 anonim 

válasza:

Nekem vagy barátom van vagy senkim. Szexpartnereim nincsenek. De a barátomnak sem engedném, hogy a számba, vagy az arcomra élvezzen. Nekem ez kellemetlen, és megalázó. Én is lemondok néhány dologról, erről szól a kapcsolat, ez nem a világ vége. Élvezhet a mellemre, vagy a hasamra, bogyót is szedek, akárhova, csak erre két helyre ne.
15/25 anonim 

válasza:

szerintem megalazo az egy nonek, es ezt szerencsere a parom is igy gondolja, szoval: NEM
17/25 anonim 

válasza:

nyeltem is már köptem is már számon is volt már most mi van? :D nekem nem volt megalázó, neki izgató volt hát akkor meg mi a probléma? :)
19/25 anonim 

válasza:

alkalmi partnereim nincsenek, szerelmem van, neki IGEN. nekem nem megalázó.
20/25 anonim 

válasza:

Érdekes, aki nem teszi meg az hogy le van pontozva... Ez talán bűn? Valaki írta hogy megteszi és akkor mi van? Én nem teszem meg, na akkor mi van? Valami rossz dolog? Miért nem lehet elfogadni hogy valakinek tetszik, valakinek nem?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!