Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik pénisz méretet favorizá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pénisz méretet favorizálják a lányok?

Figyelt kérdés
Csak mindenkinek van egy kedvenc mérete, és arra lennék kíváncsi, hogy kinek melyik méret.
2009. jún. 7. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik jó kemény és tartós.
2009. jún. 7. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nem hosszúság hanem vastagság, játékosság(26/n)
2009. jún. 7. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés már volt a napokba kb 3-szor!!!!nézd meg azokat
2009. jún. 7. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

az én kedvenc méretem a jelenlegi páromé, 18 cm.

az előző 15 volt, és vele is elhancúrozgattunk valahogy :P

L/27

2009. jún. 7. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szánalmas, hogy az összes csaj azt mondja, hogy nem a méret a lényeg, de van olyan ismerősöm aki csak azért szakított a barátjával mert kicsi volt a pö.cse... O. társam fogalmazta meg jól: Nem a méret a lényeg amíg elég nagy.
2009. jún. 7. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit ér a méret, ha nem tudja használni? Amúgy meg a nők hüvelyének csak az első 5 centimétere érzékeny, ha van ennyi a pasinak, akkor ki tud elégíteni egy nőt. a 30 centiset be se lehet dugni, mert az átlag női hüvely 9-10 centi hosszú, és hosszában nem tágul ám, csak széltében. Szóval a hossz tényleg nem számít igazán. Ami fontos, az a vastagság. Nem lehet túl jó, ha lötyög benned a cerka...
2009. jún. 7. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy egy CSAJ csak ezért szakít, de egy NŐ nem fog.Magamból kiindulva.Ha valaki nem kislány már(már bocs ez nem ide tartozik de szerintem 18-20 alatt még kislány az aki nemi életet él)az komoly és ahhoz hogy szakítson ennél komolyabb dolognak kell történnie.2. vagyok ne érts félre szexuális életnek működnie kell hogy jó legyen a kapcsolat de kisebb és jól működő szerszám és megfelelő.
2009. jún. 7. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
bocs és helyett ist akartam írni
2009. jún. 7. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Értelmesen gondolkodó nők szerintem sem szakítanak csak ezért. Nekem egy kapcsolat lelki vonzata sokkal fontosabb a pénisz méreténél. 7 hónapig voltam úgy együtt valakivel, hogy nekem igazán orgazmusom nem volt, és egyszer sem okozott problémát, nekem így is jó volt a szex. Teljesen más okból lett vége a kapcsolatunknak. 19 vagyok, kb 2,5 éve élek nemi életet, volt szerencsém nagyobb mérethez és kisebbhez is, azt hiszem most találtam meg a pont jót. Egyáltalán nem nagy, de játékos, és állítom sosem volt még ilyen jó a szex senkivel mint vele! :)
2009. jún. 7. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy legyen jó kemény, és tudja használni. a páromnak 18cm van vele 2szer is jó 1 alkalommal. De egyes pózoknál néha tud fájni is :s előző barátomnak 15cm volt, nagyon rossz volt vele a szex szerintm béna is volt és szemét..de mégsem a méret miatt mentünk szét.hanem mert egy utolsó szoknyapecér azzal a 15cm-ével amit használni se tud. szóval akkor gáz ha kicsi a cerka, ha nagy szája van a pasinak mellé és játsza a lepedőkirályt (mint az exem)más csajok is hallottam hogy kiröhögték..
2009. jún. 7. 22:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!