Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul kicsi a mellem, mit csináljak?
Nem lehet vele mit csinálni. Szilikon, de azt senkinek nem javaslom.
Annyi, h akkor ne hord kivágott felsőket szerintem.
De a legfontosabb, hogy fogadd el magad. Másokat nem érdekel annyira, mint téged. Sok lány van még ezzel igy.
senki sem tökéletes, fogadd el, drága. amúgy meg a barátod téged választott, és nem sacit, a tökéletes mellei ellenére... tehát te tudhatsz valamit, amit saci nem. inkább sacinak kéne depizni és kérdéseket kiírogatni ide, hogy bazinagy melleim vannak, de mégse engem választottak, miért? nah remélem érted...:D lehet h a barátod megnézi, de ennyi... (mellnél) kivágott felsőt viszont tényleg ne hordjál, azt sacinak találták ki.
amúgy hajrá:) ne aggódj emiatt, vedd le nyugodtan, nem ez a fontos.
Nem a mérete a lényeg, hanem hogy formás legyen.
Amugy meg még nőni fog tuti, mert nem vagy túl idős.
Egyes fogamzásgátlók hatására növekszik a mellméret amugy, kérdezd nőgyógyászodat.
Egyetlen doglot tudsz tenni, elfogadod magad!
Komolyan! És onnan kezdve nem lesz problémád. Hidd el, rengeteg pasi a kis mellet szereti. nekem mindig azt mondta a párom hogy nagyok a melleim, pedig nem is voltak nagyok, elfért a tenyerében kényelmesen.
Aki meg cukkor szard le, ne foglalkozz vele.Majd megtalálod azt, akinek így tetszel.
Szóval fogadd el magad, ez adottság, nem tudsz rajta változtatni. És ha elfogadod magad, megnő az önbizalmad, ami kisugárzik , és hidd el, meg lesznek bolondulva érted a pasik.-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!