Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tul kicsi a mellem, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul kicsi a mellem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tul kicsi a mellem.. de tényleg..elég sok pasi mondta már.. a barátomnál voltam a multkor egy kivágott felsőbe.. és takargattam magam..és mondta : hogy ne takargassam , mert ő nem oda néz hanem a szemembe! de a sacinál ezt már nem tudná megtenni..:( Ez egy másik csaj, akinek nagyon szép mellei vannak! Nagyon rosszul esett..eddig egyik barátom sem tudta rolam levenni a melltartót mert szégyenlem..h mivan ha nem tetszik vagy valami? nemsok paism volt még.. és nem is szexeltem.. segitsetek! mit csináljak???:(
2008. ápr. 9. 20:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hogyha szeret akkor nem a melleid méretébe szeret bele..hanem beléd...és akkor nem is fogja más nők melleit nézni...viszont ha nem akkor lehet...
2008. ápr. 9. 20:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Helóka!nem tudom hány éves lehetsz de gondolom ha szűz vagy még akor nem lehetsz túl idős!a férfiaknál sem a méret a lényeg hanem a teknika!náald mért a méret lenne az?egy férfi csak akor szeret igazán ha a belsődbe szeret bele és nem csak a külsődbe!persze az is fontos hogy tetszél neki !!!érted mire gondolok!és ne félj attól ha valaki leveszi a melltartód!ugyanis egyszer mindennek eljön az ideje és jó olyannnal átélni az ilyen kicsike emlékeket is aki szeret és akit szeretsz!!ne szégyelg a tested ez a legfontosabb!
2008. ápr. 9. 20:54
 3/18 anonim ***** válasza:
55%
Ajd meg nő csak az kell h nagyobb legyél!:D
2008. ápr. 9. 21:05
 4/18 anonim ***** válasza:
55%

Nem lehet vele mit csinálni. Szilikon, de azt senkinek nem javaslom.

Annyi, h akkor ne hord kivágott felsőket szerintem.

De a legfontosabb, hogy fogadd el magad. Másokat nem érdekel annyira, mint téged. Sok lány van még ezzel igy.

2008. ápr. 9. 21:06
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

senki sem tökéletes, fogadd el, drága. amúgy meg a barátod téged választott, és nem sacit, a tökéletes mellei ellenére... tehát te tudhatsz valamit, amit saci nem. inkább sacinak kéne depizni és kérdéseket kiírogatni ide, hogy bazinagy melleim vannak, de mégse engem választottak, miért? nah remélem érted...:D lehet h a barátod megnézi, de ennyi... (mellnél) kivágott felsőt viszont tényleg ne hordjál, azt sacinak találták ki.

amúgy hajrá:) ne aggódj emiatt, vedd le nyugodtan, nem ez a fontos.

2008. ápr. 9. 21:53
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem a mérete a lényeg, hanem hogy formás legyen.

Amugy meg még nőni fog tuti, mert nem vagy túl idős.

Egyes fogamzásgátlók hatására növekszik a mellméret amugy, kérdezd nőgyógyászodat.

2008. ápr. 10. 08:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Egyetlen doglot tudsz tenni, elfogadod magad!

Komolyan! És onnan kezdve nem lesz problémád. Hidd el, rengeteg pasi a kis mellet szereti. nekem mindig azt mondta a párom hogy nagyok a melleim, pedig nem is voltak nagyok, elfért a tenyerében kényelmesen.

Aki meg cukkor szard le, ne foglalkozz vele.Majd megtalálod azt, akinek így tetszel.

Szóval fogadd el magad, ez adottság, nem tudsz rajta változtatni. És ha elfogadod magad, megnő az önbizalmad, ami kisugárzik , és hidd el, meg lesznek bolondulva érted a pasik.-)

2008. ápr. 10. 14:09
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem törölgesd a melled közét papírral. Ha a seggednél bevált, most is működni fog.
2008. ápr. 11. 06:00
 9/18 A kérdező kommentje:
Amugy 16 éves vagyok! köszönöm mindenkinek a válaszokat. kivéve az utolso válaszadónak..kérem gondolja meg máskor h mit ir, sőt az ilyen ne is irjon! Köszönöm!
2008. ápr. 11. 10:50
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele.A nagyot megnézik,de nem minden pasi vágyik rá.Sok kapcsolatom volt,nekem sincs hatalmas mellem és eddig senki nem panaszkodott.Szerették!Nem fog lógni,könnyebb feszesen tartani.Nagyon sok jó hapsi van a környezetemben aki kifejezetten nem szereti a nagy mellű nőket.Nézd meg a modelleket a kifutón.Többségüknek nincs!Szeresd magad és aki szeret az ilyennek fog.Én is ilyen voltam,küzd le a gátlásaidat.
2008. ápr. 11. 15:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!