Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1,5éves a kapcsolatunk minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5éves a kapcsolatunk minden rendben van közöttünk, kivéve egy elég fontos dolgot:S Mégpedig már lassan 2 hónapja annyira megritkult a szexuális életünk hogy csak na:S Eddig semmi probléma nem volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azzal kezdődött ,hogy sokat kellett tanulnunk ,kevés időnk volt még egymásra is:(Ennek a pár hétnek persze vége de valahogy megszoktuk hogy nincs annyi szex és hát lejjebb is vettünk:S Most dolgozunk mindketten reggeltől estig és egyszerűen olyan fáradtak vagyunk hogy...:S Kívánjuk egymást,nem ilyen probléma van:S De pl:amikor lefekszünk van olyan is hogy a párom nem tud elélvezni:S mert elfárad.Mármint nem az hogy lelankad vagy hasonló..Nagyon szeretném ha visszaállna minden a régibe mert félek hogy ez miatt megromlik a kapcsolatunk.Mondjuk ilyenről még egyáltalán nem volt szó.Biztos ,hogy hűséges a párom ,szóval ne ilyenbe gondolkodjatok.Értelmes válaszokat kérnék:) Oltogatók inkább ne is írjanak!Előre is köszönöm aki megpróbál segíteni:) 21/L
2009. jún. 7. 18:01
 1/7 anonim válasza:
100%
hát... szerintem ha most ért véget ez a tanulásos időszak és dolgoztok is akkor szerintem nyugodj meg mert ha ahogy írtad hogy nincs energiája elélvezni akkor nem romlik meg a kapcsolatotok mivel akkor jól tudja hogy próbálkozol szóval ilyen szexuális téren akkor lenne probléma ha még nem is próbálkoznál és majd eljön annak az ideje amikor majd kipihenten, szexre éhesen fog otthon várni :) szóval szerintem nyugodj meg nincs ok aggódásra :)
2009. jún. 7. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz:( Bár most nekem kell szóbelire tanulnom:( +még dolgozunk is:(( Ez miatt pedig nem szeretném elveszíteni Őt:)
2009. jún. 7. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Türelem, türelem. Ne erőltessétek, majd helyreáll magától. Esetleg menjetek el valamerre hétvégén.
2009. jún. 7. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kivitelezhetetlen, de meg kellene próbálnotok kevesebbet dolgozni, többet pihenni, kikapcsolódni. A szexet is át lehet helyezni késő estéről hajnalra, reggelre, amikor kipihentebbek vagytok, és a párod is buzog a tesztoszterontól (reggeli merevedés).

Amit semmiképopen ne tegyél: ne éreztesd a pároddal, hogy mindenképpel el kell élveznie. Ha kényszer alatt lesz, még nehezebben fog neki menni, súlyos esetben impotencia is lehet a vége. Ehelyett inkább határozzátok el közösen, hogy most élvezni fogjátok egymást és gyönyört fogtok okozni a másiknak, akár lesz orgazmus, akár nem.

Aztán vannak olyan pózok (pl a misszionárius póz, ha a lány összezárja a lábát), amiben a hímvesszőt erősebb dörzsölés éri, és a párod így könnyebben el tud menni.

2009. jún. 7. 18:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Semmiféleképp nem szólok érte ha nem tud elélvezni:) Vagy bármi,nem erőltetek rá semmit.Bízok benne ,hogy minden rendbe jön:) Csak elveszíteni nem szeretném ez miatt:( Szeretnék is tenni ellene ,de a munka,tanulás miatt elég nehéz:S De ez a reggeli órák ez jó ötlet lehet:)Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)
2009. jún. 7. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is picit hasonló a helyzet, azt kivéve, hogy én nem dolgozok csak a párom reggeltől késő estig és hulla fáradt amikor hazaér, szóval örülök neki ha heti 2x együtt tudunk lenni! régen mi is sokszor voltunk együtt, én is aggódtam ez miatt, de beszéltünk róla, és régen célozgattam (bár akkor nem dolgozott hanem más miatt nem voltunk együtt (peca) ami kicsit jogos is volt szerintem a részemről), szóval mondta hogy ha mondom akkor még annyira se lesz kedve meg nem fog menni neki :S úgyhogy már nem is mondom, inkább várom csak a jó alkalmakat, és várom hogy ő kezdeményezzen, mert ha én csinálnám elutasítana valószínűleg én azt meg nagyon magamra venném, szóval türelmes vagyok és kitartó :) kitartást neked is :)
2009. jún. 7. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy új vagy izgalmas helyet helyzetet javaslok, az mindig bejön.Most hogy megszületett a kislányunk, a terhesség végén nem szexeltünk kb 2-3 hónapig mert féltett minket, hát képzelheted hogy ki voltunk éhezve aztán a 6 hetet is ki kellett várni, tudom ez nem olyan egészen de mi is új helyzetet teremtettünk (a kiscsajon kívül, mert hát ez is adott izgalmat)és minden rendben volt
2009. jún. 7. 18:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!