Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség! Ugye változni fog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Ugye változni fog, mert egy kicsit beparáztam?!?!

Figyelt kérdés
Most feküdtem le másodszor egy sráccal. Az első nem is fájt szinte csak egyszer egy kis pillanatig és az sem volt vészes, a végére már kicsit élveztem is. De ez a második, nem tudom mitől de fájt, pedig most is ugyanúgy lovagló pózban csináltuk (amikor fájt), mint először. Lehet hogy csak most lyukadt ki a szűzhártyám, vagy csak most tolta be rendesen tövig? Mit csináljak hogy legközelebb már élvezzem és ne fájjon? Mikorra fog elmúlni a fájdalom, kb. hanyadik együttlét után? Valamint ugye nem lehetek terhes? Gumival csináltuk és mikor kivette mert már elélvezett nekem is volt a hüvelyemnél váladék, de az az enyém lehetett. 18/L
2009. jún. 7. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy az elsőnél nem szakadt ki a szűzhártyád,hallottam már ilyet.És ha nem szakadt ki a gumi akkor hogy lennél már terhes???
2009. jún. 7. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
sehogy csak picit megilyedtem:)
2009. jún. 7. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:

A fájdalom később is jelentkezhet, mert ha most szakadt át a szűzhártyád, akkor az a terület még érzékeny marad. Egy hét múlva szerintem újra próbálkozhattok, és ha neked nem jó, akkor ne erőltessétek ezt a részét...

Ha az óvszer nem szakadt el, akkor ne izgulj.

OFF: csak pontos j- vel ijedezz ;)

2009. jún. 7. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért fájt, mert akkor fogant meg a gyermeked! Ezentúl vigyázni kell, emrt befolyásolhatja a fejlődését a sex... Csak óvatosan!
2009. jún. 7. 19:52
 5/8 A kérdező kommentje:
nagyon vicces az utolsónak....
2009. jún. 7. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
mekkora p@raszt ez az ucccsó...
2009. jún. 7. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha tovább tudsz lépni a kellemetlen élményen, akkor előbb utóbb ez a fájdalom el fog maradozni. Az első nekem elég rosszul sikeredett és ez meghatározó maradt, de ha az előjáték megfelelő, akkor az első behatolás kicsit kellemetlen, aztán már minden tökéletes. Egy-két hétig pihentessétek a dolgot, aztán hajrá. Próbálj tudatosan ellazulni, pl ha tampont használsz, akkor ez egyszerűbb. Kizárni a külvilágot, és ha síkosítót használtok az is könnyíthet a dolgon. Teljesen természetes, hogy a dolgok után "trutyis" vagy, elvégre te is termeled a "síkosítót" rendesen, és a gumin is van valamennyi, emiatt ne aggódj! :) A lényeg, hogy ne úgy ugorj neki hogy "csak ne fájjon"... kapcsold ki az agyad!
2009. jún. 7. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:
nem úgy álltam hozzá hogy fájni fog, hanem épp az ellenkezőjeképpen, hogy ezt jobban fogom élvezni mint az elsőt és mégis:S
2009. jún. 7. 20:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!