Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kell csinálni ha meglátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni ha meglátom a szüleimet sex közben?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint ha ők szexelnek? Békén kell hagyni őket.
2009. jún. 7. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

En is lattam mar meg oket..pontosabban rajuk nyitottam...ramneztek ciki volt...en gyorsan becsuktam az ajtot....nem is egyszer tortent ez meg...aztan persze masnap mintha mi sem tortent volna...ez csak jo...ezek szerint a szuleid kozott minden rendben..egyebkent nalunk most mar az vn h neha ok nyitnak ram mikozben a batratommal szeretnenk csinalni valamit...hidd el ez sokkal cikibb:)

monkey

2009. jún. 7. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Szállj be harmadiknak.
2009. jún. 7. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd őket békén, és örülj neki, hogy minden rendben közöttük. Legközelebb meg kopogj, vagy ha feltételezed, hogy épp huncutkodnak, akkor menj a lakás másik végébe.
2009. jún. 7. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Becsukod a szemed és egy hét szobafogság.
2009. jún. 7. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

háát milyen hülye kérdés ez ?:DMilyen válaszokat vársz ?

-Ordenáré módon kezd el rájuk üvölteni vörös fejjel nyált köpködve hogy : "TI SZEMETEK ! BIZTAM BENNETEK ERR E TESSÉK !!! SOHA TÖBBÉ NEM AKARLAK TITEKET LÁTNI"

Aztán menj ki a szobából ,csapd be az ajtót (de jó hangosan ) majd 2 mp múlva nyisd ki és üvöltsd hogy : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és csapd be ismét x)

nahh ? segítettem ?x)

2009. jún. 7. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
állat :D:D de ha szeretnél nagyon valamit... hmmm :D megkaphatod! csak vedd fel őket, és mond meg hogy van egy jó kis amatőr videó a tulajdonodba és nagyon szeretnéd ezt meg ezt mert ha nem... meglepődnek majd ha esetleg valamelyik szexoldal amatőr videói között járnak! (és még hogy ne erőlködjetek több másolat is van róla!)... na igen ez a szemét verzió, de egyébként semmit sem, azt amit ők is csinálnak ha rád nyitnak vagy meglátnak!
2009. jún. 7. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Rájuk izgulni XDXDXD
2009. jún. 8. 20:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!