Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tartom izgatónak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tartom izgatónak ha kinyal a párom?

Figyelt kérdés
Szinte nem érzek semmit olyasmi mintha a kezem végignyalná vki eccerűen semmilyen. Ujjazást imádom meg hogy ha minél belül van a pénisze beljebb és beljebb. de a csiklómon nem nagyon tudod még senki felhúzni. Ott nincsenek érzékeim? 17lány
2009. jún. 7. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Pedig a csiklóban van a legtöbb idegvégződés.

És ha magadat izgatod, úgy sem érzel semmit? Ha neked sikerül, akkor a párodat utána már rátudod vezetni, hogy mi a jó.

2009. jún. 7. 16:45
 2/10 A kérdező kommentje:
igazából ritkán nyal ki meg mondtam neki mit szeretek...tudja is és azt csinálja csak nem értem miért van úgy oda mindenki h kinyalják őket...akkor az én csiklómban van a hiba:S pedig nedves vagyok de télleg belül szeretek mindent...nincs vki hasonló cipőben?
2009. jún. 7. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én imádok nyalni és ujjazni közben. Szerintem olyan nincs, hogy érzéketlen csikló.
2009. jún. 7. 16:54
 4/10 A kérdező kommentje:
nekem semmi télleg
2009. jún. 7. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem sincs semmi - ha nem vagyok izgalmi állapotban. Ilyenkor olyan, mintha a könyökömön simogatnának, nem érzek semmit. Azonban ha erősen fel vagyok izgulva, már egészen más! :-)

Olyan szerintem sincs, hogy érzéketlen csikló.

2009. jún. 7. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
énis ugyanúgy vagyok vele mint te... csak hüvelyi orgazmusom volt még!!!! 16/L
2009. jún. 7. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:

hát én nagyon szeretem ha nyal a férjem, imádunk franciázni, egymást szájjal kényeztetni, és nagyon hamar a csúcsra jutok, mert szerintem egy nedves punciba jó ha egy nyelvecske mozog.

tudom sok nő nem szereti, pedig mindenkinek ajánlom....

2009. jún. 7. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem se jó érzés, pedig ő imádja csinálni! én meg kifejezetten utálom, vannak enél sokkal jobb dolgok is!
2009. jún. 7. 19:07
 9/10 A kérdező kommentje:
én szívesen kielégítem szájjal de hagyom h nekem is csak nem nagyon élvezem inkább ujjazzon meg :) :$
2009. jún. 7. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:
velem is ugyanez volt sokáig. sokáig egy fiúval sem élveztem igazán ha kinyalt az ujjazást viszont mindig imádtam. persze kellemes, de közel sem voltam az orgazmushoz sőt néha egy idő után egyenesen unalmas volt. aztán találkoztam egy fiúval aki.... na ő tudta mit hogy kell csinálni:) összehasonlíthatatlanul jobb volt vele, mint az előzőekkel, úgyhogy rájöttem, nem velem volt a baj, hanem a pasikkal. szóval minden technika kérdése:)
2009. jún. 9. 03:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!