Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? (bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, már egy hete késik a menstruációm:SEddig még nem volt ilyen.Az elmúlt mensim óta 3x voltam a barátommal,óvszerrel védekeztünk.Nem szakadt ki,nem csúszott le.Olyan napokon voltam vele,amikor nem volt peteérésem(mensi előtt és után 1 nappal).De védekeztünk!Az utolsó alkalom szinte nem is volt szex,mert a szabadban próbáltuk és na,nem tudtam ellazulni..a gumiban csak előváladék lehetett.Keddre vártam a mensim,a mellem már fájt(kb előtte 5 nappal)..de nem jött meg.Igaz a héten nagyon ideges voltam,főleg hétfőn és kedden.Összevesztem a barátommal,szüleimmel voltak gondok és volt egy kis orvosi beavatkozásom.

Ugye vagyok terhes?esetleg vmilyen fertőzés a szbadban való szex miatt?

már nagyon félek:S:S

hozzátenném még,hogy semmi terhességre utaló jel nincs...az utóbbi napokban néha-néha sűrűbb a fehér folyásom.

2009. jún. 7. 16:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. De a stressz, az idegeskedés miatt késhet a vérzésed. ha aggódsz, akkor tesztelj nyugodtan, a negatív eredménytől hátha megnyugszol, és akkor talán meg is jön végre. :-)
2009. jún. 7. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!