Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg vagyok, vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, vagy nem?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok. Alapvetően heterónak tartom magam, de van, hogy néha olyan gondolataim vannak, hogy leszopnék valakit. Ezek konkrét személyek. Nem hiszem, hogy a fiúkhoz vonzódnék, de mégis előfordul. Ez valamilyen átmeneti zavar lehet, vagy mi? nem akarok bu.i lenni!
2009. jún. 7. 14:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
76%

Néha velem is igy van de nem kronkét személyekkel szemben.Én télleg hetero vok vannak év voltak barátnőim.

Szerintem te is csak kiváncsi vagy milyen lehet a másik oldalon.Sokan kiprobálják de csak egyszer.Probálj valakit leszopni és ha undorodsz akkor hetero vagy ha nem akkor snincs semmi gond akk max biszexuális....

2009. jún. 7. 14:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy leszopnék bárkit is. Akkor már semmi nem mossa le rólam, hogy meleg vagyok.
2009. jún. 7. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Meleg akkor vagy, ha csak a férfiakhoz vonzódsz, ha mindkét nemhez, akkor az biszexualitás.

De egyébként szerintem sincs ebben semmi rossz, amíg csak gondolkodsz ilyeneken, és nem kapod le a haverodat :) Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne a legjobb barátnőmmel.

20/l

2009. jún. 7. 14:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy sokan vannak így, csak nagyon ciki lenne bevallani?
2009. jún. 7. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
inkább koncentrálj a puncikra :)
2009. jún. 7. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
tudom hogy azért a nőknek ez jobban elnézik...de sztem ez teljesen normális hogy mindenki vonzódik egy kicsit a saját neméhez...persze a mértéke sok mindentől függ...sztem teljesen normális...énis vonzódom pár bnőmhöz de pasim van és ettől még nem vagyok rossz ember...te sem vagy az:D
2009. jún. 7. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Szia! A férfiak később érnek, mivel te 16 éves vagy, ebből adódóan kíváncsi. Nos, amennyiben ez a gondolat tényleg csak gondolat, és ha odakerülnél saját belátásod szerint nem tennéd meg, mert gusztustalan, akkor nem vagy meleg. Ha azonban meg is tennéd, mert ebben semmi gusztustalan sincsen, akkor vagy meleg vagy, vagy biszexuális.
2009. jún. 7. 15:41
 8/11 anonim válasza:
meleg vagy
2010. dec. 14. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia!Na megtetted már?Én is hasonló cipőben járok amúgy:(
2011. jan. 10. 11:11
 10/11 anonim válasza:

Szia,

Én pszichológiát tanulok, attól még nem vagy meleg hogy leszopsz valakit vagy téged leszop egy fiú, melegnek lenni sokkal több mint egy egyéjszakás kaland. szerintem próbáld ki mert lehet életed legjobb élménye lesz. ettől még senki sem fog elutasítani vagy megvetni, és ha nem próbálod ki mindig benned lesz hogy vajon milyen. ne gyötörd magad azzal hogy ez nem helyes mert ebből súlyosabb lelki problémák alakulhatnak ki.

Amúgy én meleg vagyok és megértem hogyan érzel most. Ja és ha kipróbálnád mégis akkor olyan fiút válassz aki neked is tetszik és te is tetszel neki.

2011. márc. 29. 00:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!