Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor megvan a lánynak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor megvan a lánynak a havija, a párja úgy is létesítene vele testi kapcsolatot? Vagy elundorodik tőle? 18 vagyok, a barátom 24 4 éve vagyunk együtt, de nem volt még testi kapcsolatunk akkor mikor megvan. De én már most nagyon kívánom. Belemegy?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 4 éve vagyunk együtt, de eddig 2* feküdtünk úgy le. Ő nem szereti...
2009. jún. 7. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja, de a legtöbb pasi nem igazán van oda a véres punciért...

18/L

2009. jún. 7. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ha a barátnőm a vége fele jár és nem vérzik nagyon akkor én bennevagyok, csak éppen nincs orális kényeztetés pl
2009. jún. 7. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a partnertõl es tõled függ! A legtöbb pasi nem szeret ilyenkor szeretkezni. En a baratommal mar több mint 3eve együtt vagyunk, de 1x feküdtünk le ugy, de nem azert, mert õ nem akarta. En olyankor magamtol is undorodom, nemhogy meg akkor szeretkezzünk. Egy het, valakinek több, valakinek kevesebb. Szerintem kilehet birni ezt a par napot. Szerintem ugy mind a kettõ fel jobban elvezi a dolgot, ha nem menstrual a nõ közben.
2009. jún. 7. 14:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát az ő nevében nem tudunk beszélni. Én például jobban szeretem olyankor :D 20/F
2009. jún. 7. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én párom nem undorodik a vértől,és azt mondja jobban is csúszik.
2009. jún. 7. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

KOMMUNIKÁCIÓ!!!

Ha itt teszed fel a "belemegy?" kérdést, akkor még egy darabig nem tudod meg, ő hogy viszonyul a dologhoz!

Meg kell kérdezni... Nem kínos, maximum nem szeretkeztek, ha megvan.

Én anno, mikor a Kedvesemmel már kialakult a kapcsolatunk, és piros napokba értem, megkérdeztem Tőle, nem taszítja-e. És máris tisztába tettük a szitut. Azóta is boldogan szeretkezünk mikuláskor is, és máskor is :)

Beszélgessetek, anélkül nem jutsz egyről a kettőre!

Üdv :)

2009. jún. 7. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van utolsónak igaza van, annyit tennék hozzá, hogy lehet mást is, mi pl úgy szoktunk együtt lenni, hogy tampon van és vagy hátul próbálkozunk(persze nem állandóan) vagy franciázás van, minden csak bizalom kérdése(7 éve vagyunk együtt, házasok is vagyunk sok mindent átélt már velem ami ennél durvább és komolyabb volt(pl nemrégen a kislányunk születését)
2009. jún. 7. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:
én például jobban beizgulok ha megvan, bár a párom nem nagyon van érte oda, de néha ritkán szoktunk így is szeretkezni ha megvan. leginkább a zuhany alatt:) ott egyáltalán nem zavarja. ágyban inkább, ezért ott ritkábban, legalább nem kell hipózni a lepedőt:D szóval mi a zuhanynál maradunk
2009. jún. 7. 21:30
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat!Igen akkor megbeszélem a a párommal, csak valahogy nem volt annyi erőm hogy belefogjak és megkérdeztem.De ti segítettetek nekem erőt adni.

puszi nektek!:)

2009. jún. 8. 21:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!