Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16ot toltottem februarba....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16ot toltottem februarba. Azelott kicsivel fekudtem le a baratommal, de sex kozbe meg sosem mentem el, csak azelott vagy mikor kenyeztetett maskepp. Lehet hogy meg nem vagyok eleg fejlett hozza? Vagy ez mindig igy lesz? Elegge zavaro. Irjatok

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 13:25
 1/7 A kérdező kommentje:
meg egyutt vagyunk...s minden egyes alkalommal olyan szar ugy...pedig tenyleg mindent megtesz...
2009. jún. 7. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, hgoy nem vagy 'fejlett' hozzá.. ne várd el h egyből menni fog. ebbe bele kell jönni. majd sikerülni fog. türelem és sok gyakorlás
2009. jún. 7. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
De mi lehet a szar szeretkezés közben?? Nekem sem sikerült még soha a hüvelyi orgazmus, mégsem mondom azt, hogy szar, mindent megteszünk mi is, de én így is élvezem... Na mindegy. A kérdésre: volt rengeteg ilyen kérdés, voltak hasznos válaszok, keress rá szerintem oldalt.
2009. jún. 7. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:
egy ido utan mikozben probalkozunk...kezd fajni...az sem baj?....
2009. jún. 7. 14:23
 5/7 A kérdező kommentje:
persze nem minden egyes alkalommal de van amikor faj egy ido utan
2009. jún. 7. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Elvezed a dolgot? a baratnod bevan nedvesedve elegge? Oralis sexben otthon vagytok? Szokta neked csinalni? Ha igen ugy elmesz?
2009. jún. 7. 14:48
 7/7 A kérdező kommentje:
ammm...lany vagyok:)
2009. jún. 7. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!