Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány és tapasztalt. Bejövök neki meg vágyik sexre de én nemtudom neki megadni amire ő vágyik mert még szűz vagyok és nem vagyok elég tapasztalt ebben és attól félek hogy nagyon béne leszek és gyorsan elmegyek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 11:21
1/12 anonim válasza:
Tudja Rólad, hogy még szűz vagy?
2/12 A kérdező kommentje:
őő igen
2009. jún. 7. 11:24
3/12 A kérdező kommentje:
tudja hogy szűz vagyok
2009. jún. 7. 11:28
4/12 anonim válasza:
akkor minden bizonnyal tudja,h mivel áll szemben.
Mond meg neki előtte, h segítse, h neki is jó legyen, és neked is!
Biztos tudja majd, h miképpen lesz jó mindenkinek:)
5/12 anonim válasza:
Hát akkor szerintem tudja "mire számíthat" Veled kapcsolatban és szerintem nem kell aggódnod emiatt.:)
6/12 A kérdező kommentje:
hát csak az hogy gyorsan el fogok menni sex közben
2009. jún. 7. 11:34
7/12 anonim válasza:
Akkor vártok pár percet, új gumi, és folytathatjátok ott ahol abba hagytátok. Ez miatt ne aggódj, kapcsold ki az agyad, akkor kicsit talán kisebb az esélye a korai végnek.
8/12 anonim válasza:
ez eddígi életed lehetősége. ne szalaszd el. :)
9/12 anonim válasza:
eloszor is ne aggodj ezen:) mert ha ezen agyalsz akkor valoszinubb, hogy be is jon... es ne felj, hogy bena leszel... olyan nincs... lehet, hogy elsore nem is, de par alkalom utan mar tutira minden rendben lesz...
baratomnak is en voltam az elso, bar en ezt csak utolag tudtam meg... es bar erzodott a bizonytalansaga, de par alkalom utan huhh... szoval egy szal panaszom sem lehetett ra:)
a lenyeg, hogy ne aggodj, lazits es bizd kicsirt az elejen magad a lanyra... es majd belejosztok;)
10/12 anonim válasza:
Ha félsz attól, hogy hamar elmész, akkor randi előtt végezz önkielégítést. Így tovább fogod bírni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!