Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy győzhetné le baratom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzhetné le baratom a szex előtti pánikját?

Figyelt kérdés
MInd a ketten szüzek vunk még és régóta együtt vunk 17 és 19 évesek és nagyon akarjuk egymást mégis a barátomban benne van a teljesíteni akarás és több sikertelen próbálkozás is:s soakt bezséltünk már erről nyugtatgattam de nemtudom mit lehetne tenni. Már kimenni is gáz hozzá mert mindig benne van a fezsültség h most akkor talán lefekszünk és h jó lesz e...aztán mindig csak petting van nem bánom de már mondja h nagyon aakrja h folytatódjon de fél:S
2009. jún. 6. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszéljétek át az egészet! Mivel mindketten tapasztalatlanok vagytok, ezért nagyon fontos, hogy egy hullámhosszon legyetek.

Okozz neki meglepetést... ez alatt azt értem, hogy beszéljétek meg, hogy csak egymást kényeztetitek, és amikor áll neki, de nem számít rá, akkor óvatosan "támadd le". Azért óvatosan, mert még Te is szűz vagy. Mivel Neked is ez lesz az első, ezért lehet, hogy Neked kellemetlenebb lesz, mint neki, de ezt ne éreztesd vele, mert az csak rontaná a helyzetét.

32F

2009. jún. 6. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:

MI pont ugyanilyen helyzetben voltunk az elején... pettingnél állt mint a gerely, de több sikertelen próbálkozás után, (mert nem fért belém, vagy nem voltam elég nedves) ezért nem jött össze az első, utána egyik este igen, de akkor is lelankadt közben, mert látta rajtam, h kicsit fáj és megijedt. Majd rá két estével pont a névnapján, mind kettőnket elkapott a hév és minden összejött, azóta minden rendben. És minden csodás.

Sok sikert

18/L

2009. jún. 7. 10:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek remélem összejön...bár nekünk már nagyon sok próbálkozás volt:S
2009. jún. 7. 10:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!