Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeket miért ítélik el jobban, mint a leszbikusokat?
csatlakozom az előzőhöz.
túl konzervatívak és befásultak az emberek. és mert régen így volt, most is így van. talán.
azért mert pl simán megfogom a barátnőm kezét az utcán, vagy megölelem. nővéremmel szintúgy, és nem vagyunk melegek, de hetero pasi ilyet nem csinál. egy nőnek sokkal szabadabb a határ, ha nincs elég hely, volt h ültünk egymás ölében is és senki sem nézett furán, a legtöbb embernek meg se fordult a fejében h leszbik vagyunk.
ezen kívül a pasik általában ráizgulnak a leszbikre, szeretik nézni míg a lányok nem tartják izgatónak a meleg pasikat.
Háát talán mert amit két nő tesz egymással az legfeljebb a nyali-fali, amíg a pasik azért rendesen elrendezik egymást. És ez szerintem sokaknak visszataszítóbb. Emiatt rosszabb a megítélése a meleg pasiknak.
De ez valószínű nem ilyen egyszerű mert több oka is lehet a dolognak. Mindenesetre én is így látom ahogy te írod. A nők közötti kapcsolat kevésbé (súlyos) és talán gyakoribb is. Sokan pusztán kíváncsiságból is megteszik a nők közül, és ugye a pasik nagy részének is tetszik amikor két nő van együtt. Ugyanez fordítva már nem annyira működik. Kevés nőt láttam akit felizgatott két meleg pasi látványa. Sok nő pedig annak ellenére is kipróbálja másik nővel, hogy alapvetően a pasikhoz vonzódik. Szóval bonyolult dolog ez...:-)
A pasiknál pedig meghatározóbb a dolog, tehát ha meleg akkor felvállalja és kész...tehát valahogy jobban elköteleződik, és meghatározóbb számára a dolog.
Üdv.
Az előző kettő helyes választ adott.
A leszbikusok egyébként jóval ritkábbak, mint a férfi homoszexuálisok. Olyan nőket, akik nem leszbikusok, csak éppen gyengédebbek a barátnőikkel, simán leleszbikusoznak manapság. Ez korunk divatos tévedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!