Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Volt már olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok! Volt már olyan, hogy szexre került volna a sor, de nem állt fel a szerszám?

Figyelt kérdés

értelemszerűen arról írjatok, hogy hogyan oldottátok meg a helyzetet. (tudom, hogy a lányoknak nincs mi felállni:)) de szerintem a kérdés érthető

kor/nem légyszi:)

2009. jún. 6. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

az első vizsgaidőszakom derekán összejöttem egy lánnyal... amikor arra került a sor, egyszerüen midnen járt a fejemben.. plusz otthon volt midnenki, persze az ajtóm be volt zárva, de elég illúzóromboló volt.. szal nem működött a dolog... illetve felált de aztán meg lelankadt... a vizsgaidőszak elmúltával ,meg pár egyéb probléma megoldásával megoldódott ez a probléma is. :)

19/F

2009. jún. 6. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:

hát persze, szerintem a férfiak nagy részével előfordult már ilyen, csak nem szeretik bevallani:)

valami poénnal kell elütni ezt a dolgot, h a férfiasságában ne sértsük meg a másikat, na meg persze gyengédséggel. a legrosszabb mondat biztosan ez: "ez bárkivel előfordul". ha férfi lennék ettől a mondattól tutira azt gondolnám h leírt a nő...

29/n

2009. jún. 6. 21:08
 3/5 anonim válasza:
Egyik hajnalomat a Balcsi parton töltöttem a mólón egy menő csávóval. Azt hitte vele ilyen nem fordulhat elő, de nagyon hideg volt. Elég cink volt, és tuti engem is bántott volna, ha nem érzem, hogy tényleg remeg, és nem hallom, ahogy vacognak a fogai.. :D:D 16/L
2009. jún. 6. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Első pár alkalomkor hol felállt, hol meg le, nagyon ingadozott. Vannak mentális és külső körülmények amik kihatnak erre, de ez a lányoknál is igaz, ahogy nekünk néha nem áll fel, úgy ők néha képtelenek benedvesedni. Van ilyen.

18/F

2009. jún. 6. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

volt hogy nekem sem állt fel, csak nevettem egyet aztán mondtam hogy majd legközelebb :D De már régóta együtt voltam barátnőmmel és tudta hogy ez ritkán fordul elő úgyhogy nem volt gond belőle.

Volt olyan is hogy nagyon sokáig csináltuk és a végén lekókadt, biztos megunta :D Nehéz irányítani :D

18/F

2009. jún. 6. 21:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!