Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudunk kiteljesülni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudunk kiteljesülni? :' (

Figyelt kérdés

A barátommal (20), már hónapok óta együtt vagyunk, de eddig sosem sikerült eggyé válunk...simogatjuk csókolgatjuk, felizgatjuk egymást, de mikor arra kerülne a sor lelankad. Eleinte az izgalomtól volt, de ez már elvileg elmúlt, mégsem jön össze, ha a gumi felkerül még rosszabb.

Az sem segít, hogy néha én egy kicsit visszafogottabb, szüziesebb vagyok (a kudarcok miatt is meg nincs nagy tapasztalat, szűk is vagyok) plussz nem tudok igazi segítő kezet nyújtani. :(

Most nyáron meg keveset találkozunk majd, mert más városban lakunk (csak egy városban tanulunk, Sopron).

Már a szakításon gondolkodom, mert sz.tem ez az én tapasztalatlanságom miatt fajult el. (Ő már előtte többször szexelt random csajokkal, érzelmek nélkül)...pedig nagyon szeretjük egymást és sokat beszéltünk a dologról.

V.mi tanács? Előre is köszi.

20/L

2009. jún. 6. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, hogyha ő a tapasztaltabb, akkor neki kéne megmutatnia hogy mi a jó,kicsit irányítani téged ha neked nincs tapasztalatod.Ha érzelmek nélkül megy neki és csinálta akkor nem gondolnék arra hogy a teljesítmény kényszer miatt nem sikerül neki, tudod hogy a legjobbat akarja nyújtani de fél hogy nem lesz elé jó neked. z általában a szűz pasiknál van .Nem lehet hogy nem mondodtt igazat??
2009. jún. 6. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt nem tudhatom...ő nekem azt mondta,amit fent leírtam, de az igaz, hogy első alkalommal még megérinteni is alig mert ott lent, elvileg "izgalom" miatt. Viszont utána gyorsan felbátorodott ilyen téren, nyugodtan megujjazott, ki... stb.

Nem tudom, mi van...:S

2009. jún. 6. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérd meg a barátodat, hogy mutassa meg, mit hogyan csinálj. Próbáld kielégíteni kézzel, esetleg szájjal, ha szeretnéd. Ne erőltessétek a szexet, csak pettingeljetek, ez talán segít leküzdeni az "izgalmat". Ha most szakítasz vele, és feladod, lehet, hogy később sem lesz elég önbizalmad! A barátod előtt nem kell szégyellned semmit, hidd el.
2009. jún. 6. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
nem akarom az ördögöt festeni a falra, de velem is hasonló volt, a volt barátommal, ő is azt mondta h tapasztalt már, én szűz voltam, nem jött össze nekünk sem többszöri alkalomra sem, kiderült h kamu volt a nagy tapasztalat.. (nem ezért szakítottunk, de elég szar volt h kamuzott)
2009. jún. 6. 23:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!