Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok ti szeretitek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti szeretitek ha a pasitok a popsitoknal ujjal? Pasik a csajotok vagy az a csaj akivel voltatok elvezte? ? /L

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom más hogy van ezzel,de én imádom,ha a fenekemet dugják és közben simogatják a csiklómat,kb.2perc és síkítok az élvezettől!!Sokszor szoktam magamnak csinálni maszti közben,hogy egy ujjam a fenekemben és a csiklómat simogatom!!

Úgyhogy szerintem az élvezetek csúcsa az ANÁL!!!

Próbáld ki a pasiddal úgy ahogy leírtam!!Mindig azt akarod majd,mert sikítva fogsz élvezni baby!!!

2009. jún. 6. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
isten ments, én azt másra használom, még akkor is fáj néha nemha turkálnak benne vagy esetleg mást..:D higéniátlan.. de azért kiváncsi lennék a pasi fejére mikor kihúzza az ujját és megszagolja,vagy valahogy az orrához kerül az ujja és...fujjj :S
2009. jún. 6. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem undorító.. lehet valakinek tetszik, nekem speciel nem. az még egy dolog, hogy a pasiknak nem elég a hüvely, kellett nekik a végbél is.. nyitott vagyok az új dolgokra, persze bizonyos határokon belül :) ez épp nem jön be, van helyette más, ettől nem fogok senkit lenézni.
2009. jún. 6. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1. A végbélnyílás tele van idegvégződéssel. Lehet fujjogni, de én nyelvvel jobban szeretem, egyelőre még csak ismerkedek a hátsó bejárattal.

2. A végbélben nincs kaki.

3. Türelmes, gyengéd partner kell hozzá, és síkosító.

22/L

2009. jún. 6. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szuper, nagyon izgató, de ez izlés kérdése.
2009. jún. 6. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az anális szex az esetek többségében a nőknél tabu, holott, ahogy már előttem is írták, a nyílás nagyon érzékeny. Ha jól bánnak vele, akkor nagyon jó tud lenni, de csak akkor, ha mindkét fél akarja, és a férfi tényleg odafigyel.

Az anális szexet nem lehet "gyere cipó hamm bekaplak" módjára csinálni. A nőnek először hozzá kell szoknia az új érzéshez, meg kell tanulnia ellazulni, megszabadulni a gátlásoktól, stb stb.

Nekem volt olyan barátnőm, akivel kb a 20. alkalommal jött össze, hogy egy kicsit be tudtam hatolni, pedig ő is szerette volna, de még nem állt készen. Addig csak a kényeztetés maradt, de mindkettőnknek megérte türelmesnek lenni!

Szóval, fontos a türelem, az odafigyelés, és szintén írta már valaki, a sikosító!

2009. jún. 6. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! 32F
2009. jún. 6. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan élvezem, ha a popsilyukam körül matat nedves ujjával a barátom, én pedig lovagolok rajta. Hihetetlen jó érzés. Próbáljátok ki.
2009. jún. 7. 09:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!