Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi az esély arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély arra, hogy egy pasi megváltozzon? Egyáltalán megváltoznak a pasik egy bizonyos idő után?

Figyelt kérdés
Az előző bnőjét is megcsalta (1,5 éves kapcs.) most pedig csak szexre megy.
2009. jún. 6. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem fog meváltozni,ha 15 körüli akkor van még rá halvány remény hogy kiéli magát stb de később már nem. sajnos a legtöbb pasinak a vérében van. ösztönök. De van kivétel. Alanyunk sajnos nem az és szerintem nem is lesz (tapasztalat) "kutyábóll nem lesz szalonna"
2009. jún. 6. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom szerint semmi.(Nem vagyok már fiatal).Az alaptermészetét senki nem tudja hosszútávon megváltoztatni.

Te tudod,hogy mit akarsz,de én nem javaslom,hogy vele maradj.Csak a szex nem tart senkit össze.És ne higgy az ígérgetéseknek.

2009. jún. 6. 20:05
 3/6 A kérdező kommentje:
22 éves am.
2009. jún. 6. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Tini kor után megváltozhatnak, amint elkezdik a felnőttesebb életet.

Utána soha, olyanok maradnak, amilyenek lettek. :S :(

2009. jún. 6. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:

20 éves kor után esetleg egy szívroham megváltoztathatja. Más már nem nagyon.

Más lérdés, hogy egy ideig lehet alkalmazkodni.

2009. jún. 6. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

A "hűség" kérdésében megváltozhat kb. 35 éves koráig, amikor áttér a kalandok kereséséről a családalapításra.

A férfi egyéb jellemvonásai keveset változnak 20-22 éves kora után.

2009. jún. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!