Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hülyeség lenne belemenni? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne belemenni? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nincs kilátásban komoly kapcsolatom mostanság. Szerintetek hülyeség lenne belemenni egy nyitott kapcsolatba 18 évesen.... lány vagyok
2009. jún. 6. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hülyeség belemenni, de te tudod. Én nem vagyok ennek híve.
2009. jún. 6. 16:38
 2/10 anonim válasza:
90%
igen, az lenne.Szerintem. De ezt te jobban érzed. Én nem bírnám elviselni, hogy egy srác mással is csinálja azokat amiket velem, de ez mindenkit másként érint.
2009. jún. 6. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:
és ha nem vagy belé szerelmes?
2009. jún. 6. 16:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz nemi betegségetek elkapni akkor nem érdemes.
2009. jún. 6. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem a nyitott kapcsolat az nem is kapcsolat.

De ahogy érzed... ha szerinted működne, próbáld meg... aztán lehet, hogy megbánod..

És ha közben találsz valakit, akivel lehetne "zárt" kapcsolatod?:)

Akkor majd megmondod neki, hogy jaj bocsi, én most épp veled csalom meg a pasim, pillanat, mindjárt szakítok vele... Szerintem utána félne, hogy vele is azt csinálnád.

2009. jún. 6. 16:45
 6/10 anonim válasza:
100%

Ha nem szereted, akkor semmiképpen sem. De csak ha testi vágyaidat akarod csillapítani az is érthető :D

Én is voltam így, bele is mentem, de amint elképzeltem h ugyanezt csinálja más lányokkal is, abbahyagtam.

Egyszóval: szerintem ne

2009. jún. 6. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
én magamból indulok ki, és ahogy előző is írta, biztosan nem bírnám ki a gondolatot, hogy egyik este még rám figyel, nekem ad meg mindent amit szeretnék, egy óra múlva meg már mással... Nem szeretek második lenne, akárhogyan is... Elég birtokló természetű vagyok, nem osztozkodom. Emiatt nem is nekem valók az ilyen kapcsolatok...
2009. jún. 6. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem szereted a srácot, akkor csak szex lenne, és nem szeretkezés. Örömet magadnak is okozhatsz, egy bizonyos szinten.

Ha pedig te szereted, de ő nem így viszonyul hozzád, akkor előbb-utóbb fájna.

Ez így van. Elvileg. Szép és helyes.

Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, mérlegelnék, és valószínűleg bele mennék. Soha nem csináltam még ilyet, akkor miért mások tapasztalatára építek?

Egy-két alkalom nem a világ, ki lehet heverni, ha nem sikerül és persze használjatok óvszert.

Szerintem aki ezt mérlegelni tudja, az Te vagy egyedül. A személyiséged, az eddigi tapasztalataid, a másik fél... sok mindent számításba kell venned.

Amit pedig előttem írtak, hogy a következő barátod mit szólna... Ha elmeséled neki az igazat, hogy nem volt kapcsolatod, és hívott a kisördög, akkor nem lehet baj.

Sok sikert!

L/18

2009. jún. 6. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
lehet lepontoztok, én voltam már nyitottban, szintén szerelem nélkül. ha mind2 fél egyformán lazán tudja kezelni a dolgot, és nincsenek félreértések, és tisztázva vannak a "szabályok" akkor nincs gáz, akkor sztem megteheted, csak nehéz ilyen partnert találni. persze az is kérdés h számodra mit jelent a nyitott kapcsolat, mert ez mindnekinek mást. van aki szexkapcsolatot ért alatta, tehát hogy találkozgattok, hogy a testi vágyat kielégítsétek. a másik, hogy többet találkozgattok, mintha járnátok, csak mégsem az van kimondva. aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem, kb a másik megismerésére jó, ha még nem akarod lekötni magad, ha nem vagy még biztos. tiszta lappal, őszintén szerintem azzal sincs gond, bár több bonyodalmat tud okozni.. nekem volt mind2 féle, de utóbbit többet nem. túl sok a félreérthetőség lehetősége..
2009. jún. 6. 23:37
 10/10 anonim ***** válasza:
23.37-es vagyok még egyszer, az egyik hsz-hez még annyi, hogy ha nem járnak (nem barát/bnő) akkor szerintem megcsalás sincs. megcsalni a barátodat/vőlegényedet/férjedet lehet szerintem
2009. jún. 6. 23:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!