Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párnával és vibrivel megy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párnával és vibrivel megy a maszturbálás. Az ujjaimmal nem! (Csak csiklóingerlésről van szó) Ha így megy, akkor orális szexnél is el tudok majd jutni a csúcsra?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy látom egy cipőben járunk.:( Én vibrátort nem használok, csak párna... és ujjal nem jön össze soha:(

Attól félek én is, hogy így nem fogom akkor élvezni az orált vagy ha a pasi ujjaz majd:S

2009. jún. 6. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem fogjátok.

A saját kezemtől én sem gerjedek, de a párommal...

Más, mikor már ér hozzád...

2009. jún. 6. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Más, mikor MÁS ér hozzátok.

Bocsi

2009. jún. 6. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:

ne aggódjatok :)

biztos vagyok benne, hogy orális sexnél mindketten elfogtok élvezni :) de az már más kérdés, hogy akkor is elfogtok-e menni amikor ujjaznak mert vannak fiúk akik egyszerűen nem tudnak ráérezni hogy ez hogy is van :/

de amikor nyelvvel megy a dolog.. ☺

de majd ti is megfogjátok tapasztalni^^

2009. jún. 6. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
a saját kezem teljesen hidegen hagy, de ha más teszi az már teljesen más. emiatt ne aggódjatok :D
2009. jún. 6. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:

No para csajok!!!

Nem kell aggódni,egy jó nyelvű pasi bizti eljuttat a mennybe!!!!Én speciel a saját ujjamtól is repülök,sokat csinálom is!!!IMÁDOM A NYELVELÉST!!!Ti is élvezni fogjátok,csak rá kell érezni az ízére!!!Persze az orális szexnél a kölcsönösség nagyon fontos!!!Szeretni kell szopni is,mert rohadtul izgató tud lenni,mikor a szádban van és belespriccel!!!!

Egy igazi profi

2009. jún. 6. 20:29
 7/7 anonim válasza:
Ne aggodjatok nekem is csak parnaval megy ha magamnak csinalom de ha a pasim csinalja,az nagyon jo:PPP
2009. jún. 8. 11:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!