Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lány vagyok, és szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok, és szeretkezés után szellentésszerű hang jött ki a nemi szervemből. Elég kellemetlen volt, mitől történhet ilyen?

Figyelt kérdés
egyébként kutyapózban csináltuk, ha ez számít valamit...
2009. jún. 6. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Levegő került a hüvelybe. Mindenkivel előfordul, tényleg elég kellemetlen tud lenni. Ha tapasztalt és jó fej a partner, csak nevettek rajta egyet :)

22/L

2009. jún. 6. 12:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát nem történt semmi különös, csak a párod "beléd pumpálta" a levegőt, ami az aktus után ugye kijött.

Ez mindenkinél így van, ezt el szoktam ütni egy viccel.

A fiúk is tisztában vannak ezzel.

Kutyapózban meg pláne. :)

2009. jún. 6. 12:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem is csak kutyában van ilyen. :)

Mi jót kacagunk rajta mindig,teljesen normális dolog. :)

2009. jún. 6. 13:00
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

erre csak azt tudom mondani amit Mackey bácsi mondott:

"mi az? gáz a vaginában - pinafing, értem?"

2009. jún. 6. 13:09
 5/13 anonim válasza:
Ez velem is nagyon gyakran előfordul és nem csak kutyapózban... Eleinte én is nagyon cikinek tartottam, de azóta már mi is csak nevetünk rajta. :D (Egyébként intim tornával lehet erősíteni az ottani izmokat.)
2009. jún. 6. 13:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Vaginapuki :D az nem gáz , ez tök természetes dolog- persze lehet kicsit kellemetlen de nincs semmi rossz benne :) nekem van hogy tesin jön ez ki- na az már azért gázosabb :D
2009. jún. 6. 13:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez természetes, én nem szoktam rá reagálni semmit.
2009. jún. 6. 13:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Eleinte én is gáznak éreztem magam miatta... Tök rossz volt elpirultam meg minden, de a barátom aranyosan állt hozzá. Főleg, hogy erről ő tehet! xD Ő pumál tele levegővel, szóval ez a következménye. De ha jófej a párod akkor tudja, hogy ez természetes.
2009. jún. 6. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia Timi!
2009. jún. 6. 14:57
 10/13 anonim válasza:
igen ez velem is megtörtén:) kutyapózban elég gyakori nálunk. de már az elejétől kezdve röhögtünk rajta.:)
2009. jún. 6. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!