Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem még 2 nap utan is ott lent a sperma jellegzetes szagát?
Figyelt kérdés
hiaba fürdök meg, érzem. pedig sokat fürdök. köszi a valaszokat. legyetek szivesek, normalisan valaszoljatok. babaszappannal is megmosom ott lent, meg minden, és mégis.2009. jún. 6. 12:15
1/10 anonim válasza:
Valószínű nem onnan lentről érzed, hanem az orrodból. Szokott ilyen lenni, ez az agyadban lejátszódó folyamat. Van mikor én is érzem az előző napi étel vagy ital, bármi illatát...
3/10 anonim válasza:
Mint előttem írják, valószínűleg csak az agyadban "érzed" ... nem az orroddal.
5/10 anonim válasza:
Én is szoktam érezni de elmulik, hiába mosom meg érezni lehet.
6/10 anonim válasza:
Ne babaszappannal mosakodj odalent, a hüvelyed pH-ja savas, a szappan meg lúgos, nem tesz jót neki.
7/10 anonim válasza:
Mosd meg a péniszed,mert senki nem fog veled szóba állni ha oylan büdi vagy!!!!!
8/10 A kérdező kommentje:
Bocs, az utolsónak, de lany vok!!!! a babaszappant az orvos ajanlotta. a lactacyd femina azt mondjak h felboritja a hüvelyem természetes flóráját..
2009. jún. 6. 18:20
9/10 anonim válasza:
A lactacyd femina pont nem borítja fel, hanem helyreállítja, sőt intim együttlét után is ajánlják. Keress rá a neten ott majd megtalálod róla a leírást. A babaszappantól meg én úgy viszketek, mint az állat. Próbálj meg akkor valami saveguard szappant használni (de azt csak alkalmanként).
10/10 anonim válasza:
Hát nekem a nőgyogyi mindig mondja, hogy odalent ne mosakodjak semmivel, se intim lemosó, se szappan, csak sima víz, DE ugye evidensen csak magát a hüvelyt, körülötte természetesen lehet, csak a nyálkahártyát ne.
Nekem ezt "parancsolta".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!