Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szokta a párotok puszilgatni, nyalogatni a lábujjaitokat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 08:09
11/25 anonim válasza:
A fapináknak üzenem, hogy mossák meg a lábukat, és akkor nem lesz undorító :D
12/25 anonim válasza:
Tudtam, hogy le fognak pontozni:D A hasonlat nem teljesen komoly de valamilyen szinten. És amúgy meg ne mond már, hogy ha szappanos vízzel lemosom a fa**om vagy a se**em akkor baktériumos mert akkor helyben lesz**om magam:D Nem tudom hol olvastad.
13/25 Thurston válasza:
Te nagyon buta vagy úgy érzem.
14/25 anonim válasza:
nekem nem, de nem is szeretném.
valahogy természetellenesnek érzem, taszít.
15/25 anonim válasza:
nekem sem, de nem azért, mert undorítónak találom, hanem mert nem vonz.:)
16/25 anonim válasza:
én egy időben jártam lábmasszörhöz és ott fedeztem fel h olyan érzékenyek a lábujjaim és a környéke,hihetetlen volt. de szex közben csak ritkán fordult elő lábujjnyalogatás (nő/30)az inkább csiklandoz :-)
17/25 anonim válasza:
én volt pasim is megőrült a laban kényeztetéséért, és imádta. bennem semmit nem váltott ki, először én is furcsának találtam, de neki nagoyn bejött ezért hát miért ne.
mindenki más, mindenkinek más jön be...
18/25 anonim válasza:
Nevessetek, de nekem pl. a pasim annyira ra volt gerjedve a labamra, hogy elofordult, hogy azt kerte, hogy hadd elvezzen ra:-)es en meg is engedtem neki.ez a dolog szerintem messze nem tartozik az undorito dolgok koze a szex teren.Szokatlan, de nem undorito.
19/25 anonim válasza:
hát idefigyeljetek... ha jól meg van mosva akkor igen. mert igaz lehetnek még rajta baktériumok. de nem hiszem hogy sokat ártana. maximum annak akit mindig vittek orvoshoz ha köhögött egyet. sok gyerek mindent bevesz a szájába sokkal koszosabb még sincs nagy baja.
de ez igazából ízlés kérdése. ki mit szeret jobban:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!