Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem perverzek, társak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem perverzek, társak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az Szdsznek ezt a reklámját. Ti mit gondoltok a melegekről?
2009. jún. 5. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
így, hogy melegek, semmit. emberek.
2009. jún. 5. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az szdsz-t tartom szánalmasnak, hogy nem száll le a melegekről. Valójában nem áll ki mellettük, csak felhasználja célcsoportként, kitéve őket még több diszkriminációnak.
2009. jún. 5. 23:54
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Fiú az apjának:

- Apa, bevallom neked, meleg vagyok.

Az apja kis gondolkodás után:

- Fiam, van neked milliós fizetésed?

- Nincs - mondja a fiú

- És van töbmilliós autód?

- Nincs apa.

- És villád a rózsadombon?

- Nincsen.

Végül az apja azt mondja:

- Akkor te nem meleg vagy fiam, csak egy kis b*zi.

2009. jún. 6. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak a melegek és vannak a rossz b.u.z.i.k. Az utóbbi nem képes kapcsolat kialakítására, mert csak rózsaszín tangában tud vonaglani Budapesten. Ezekkel kapcsolatban nagyon radikális a véleményem.

Az előbbiek pedig (a melegek) nem kérnek az SZDSZ-ből. :D

Egy példa:

Melegtüntetés, 2008

Tomcat ellentüntetést szervez hidegtüntetés néven.

Eredmény: A melegtüntetés egy része nem meleg csak SZDSZ-es politikus. A maradék pedig szimplán perverz k.ö.c.s.ö.g.

A hidegtüntetés egy része pedig olyan meleg emberből állt, akiknek elegük volt abból, hogy a kordon másik oldalán menetelő k.ö.c.s.ö.g.ö.k.k.e.l mossák őket össze. A maradék pedig szimplán heteroszexuális ember volt.

Tehát nem a meleg társadalmat együttesen ítélem el, csak akik erre okot adnak.

Ui.: Trágárságszűrő 4president. De hát mit tegyek, ha egyszer különbséget kell tenni a b.u.z.i k.ö.c.s.ö.g.ö.k és a normális melegek között?

2009. jún. 6. 01:31
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha diszkréten csinálják oké az ő magánéletük. De ellenben az ilyen felvonulások meg egyebek nagyon nem tetszenek. Aki "bi" az legyen "bi", aki "homo" az legyen "homo", aki "hetero" legyen "hetero" csak ne akarja ráerőszakolni a beállítottságát másokra, és ne reklámozza magát. Fogadjuk el a másikat olyannak amilyen. Ameddig nem lett divat melegnek lenni addig mindenki elvolt a maga beállítottságával, jó lenne ha vissza állna a rend és mindenki magánügyeként kezelné a dolgot és nem hittérítene.
2009. jún. 6. 01:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

A felvonulás eredetileg azért van, hogy ne legyen diszkrimináció, legyen pl házasodási jog (vagyonbiztonság meg családkedvezmények miatt), örökbe lehessen fogadni párként is gyereket (mert ezt most nem lehet...)

Az egy dolog, hogy itt Magyarországon ez nem sikerül úgy, ahogy kellene, mert a politika is beleüti az orrát, meg amatőr a propagáló szervezet.

Különben meg nem lett divat melegnek lenni, csak most már nem rejtőzködnek, és ezért tűnik úgy, hogy mindenki divatból az. A médiában való szereplés oka (a bulvárt ne vegyük ide) meg miért ne lenne ugyanolyan természetes, mint ahogy a heterók is ott vannak mindenhol- utcán is láthatod őket csókolózni, kézenfogva sétálni.

A homoszexuálisokat meg ezért régebben nagyon súlyos diszkrimináció, nem ritkán testi sértés is érte. Ma már ettől nem kell annyira félniük, ezért láthatod őket az utcán.

2009. jún. 6. 02:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Az szdsz egy nagyon átlátszó kampányt csinál. Az emberiség 10%-a legalább biszex. Szóval ha csak ennek a körnek csak a felét megfogja, mindenhová bekerülhet. Ugye cigányok szavazatai már vagy elkeltek, vagy a maradék sokba kerülne.
2009. jún. 6. 10:08
 8/9 anonim válasza:

Most nagyon meglepődtem az előző hozzászólásokon, mert nagyon ritkán írnak be ennyire értelmes emberek.

A témához hozzászólva: szerintem is undorító az szdsz kampánya... Nincs semmi bajom a melegekkel mindaddig, amíg nem hirdetik ezt úton-útfélen, mert szerintem mindenkinek a magánügye a nemi hovatartozása.

2009. jún. 6. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a kampány és az ideológia példaértékű, az már kevésbé, hogy mindezt a szavazatokért csinálják, csak addig számítanak a melegek és a többi kisebbség, amíg a hatalmat akarják megszerezni. De őszintén, melyik párt nem ezt csinálja? csak mindegyik más közönséget szólít meg a cél ugyanaz...
2009. jún. 6. 20:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!