Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex: mi erről a véleményetek? Pasik és csajok írjatok! ( plusz: még pár kérdés lennt, bocsi hogy ennyi egyszerre)
Sosem nyelném le nyitott kapcsolatban, de nyitott kapcsolatba se mennék bele sose.
A cigaretta nem befolyásolja az ízét.
Nem foglak ámítani, borzasztó íze van, én mai napig öklendezek tőle, nem is csinálom sokszor a párommal, de szoktam azért, mert szeretem a párom. De ez is olyan, meg kell szokni, ha az ember számít rá hogy rossz lesz, előre felkészül, akkor kibírható!
23:12 vagyok
igazad van befolyásolja hogy mit eszik,az ananászt mondják hogy attól jó az íze,ezt már több helyt is olvastam.
a cigitől ha jól tudom keserű íze van...
Magáról az orális szexről nincs különösebb véleményem, én szeretem, szerintem jó érzés.
Én ritkán csinálom, ebből adódóan ritkán is nyelem le. Nem azt mondom, hogy finom de nem nagy dolog.
A táplálkozás befolyásolja és a cigi is. Ha valaki cigizik, vagy drogozik stb akkor megváltozik az íze.
A cigarettától kesernyés ízűvé válhat.
Szerintem ha nem érzem magam rákényszerítve és már elterveztem, hogy lenyelem akkor bármikor. De én nyitott kapcsolatba vagy hasonlóba is csak úgy vagyok benne, ha ismerem az illetőt és tudom, hogy nem lehet problémám.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!