Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex: mi erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex: mi erről a véleményetek? Pasik és csajok írjatok! ( plusz: még pár kérdés lennt, bocsi hogy ennyi egyszerre)

Figyelt kérdés
A véleményeteken kívül még lenne két konkrét kérdésem: Tudom hogy vannak olyan lányok, akik nem szeretik, de képesek ezért szakítani a párjukkal, mert ő akarja, valamint milyen a sperma íze ha a fiú cigizik és ti lenyelnétek, ha nincs komoly kapcs.-od csak pl. nyitott? Még sosem nyeltem le, de egyszer kipróbálnám, de félek picit hogy vajon milyen:$
2009. jún. 5. 23:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ja és 18 lány:)
2009. jún. 5. 23:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Sosem nyelném le nyitott kapcsolatban, de nyitott kapcsolatba se mennék bele sose.

A cigaretta nem befolyásolja az ízét.

Nem foglak ámítani, borzasztó íze van, én mai napig öklendezek tőle, nem is csinálom sokszor a párommal, de szoktam azért, mert szeretem a párom. De ez is olyan, meg kell szokni, ha az ember számít rá hogy rossz lesz, előre felkészül, akkor kibírható!

2009. jún. 5. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem komoly kapcsolatom van,azért teszem meg...nincs ebben semmi,ha szereti vki a párját,ilyen apróságon nem akad fel.
2009. jún. 5. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Én 25/L vagyok,eddig valahogy irtóztam az orális szextől,és nem is csináltam,amíg meg nem ismertem a jelenlegi páromat,vele már első ékszaka...és azóta is,teljesen megváltozott a véleményem róla.Még nem próbáltam le nyelni,és nem is szeretném...
2009. jún. 5. 23:12
 5/13 A kérdező kommentje:
és mihez hasonlít az íze?
2009. jún. 5. 23:14
 6/13 A kérdező kommentje:
ja és a cigiset pedig azért kérdeztem, mert úgy hallottam hogy az is befolyásolja azt, hogy milyen, mint pl. hogy mit eszel előtte....
2009. jún. 5. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:

23:12 vagyok

igazad van befolyásolja hogy mit eszik,az ananászt mondják hogy attól jó az íze,ezt már több helyt is olvastam.

a cigitől ha jól tudom keserű íze van...

2009. jún. 5. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Magáról az orális szexről nincs különösebb véleményem, én szeretem, szerintem jó érzés.

Én ritkán csinálom, ebből adódóan ritkán is nyelem le. Nem azt mondom, hogy finom de nem nagy dolog.

A táplálkozás befolyásolja és a cigi is. Ha valaki cigizik, vagy drogozik stb akkor megváltozik az íze.

A cigarettától kesernyés ízűvé válhat.

Szerintem ha nem érzem magam rákényszerítve és már elterveztem, hogy lenyelem akkor bármikor. De én nyitott kapcsolatba vagy hasonlóba is csak úgy vagyok benne, ha ismerem az illetőt és tudom, hogy nem lehet problémám.

2009. jún. 5. 23:51
 9/13 anonim ***** válasza:
De miért félsz attól, hogy lenyeled? Nem fog visszaharapni. Ha sose kóstoltál volna meg semmi újat, akkor még mindig anyatejen élnél.
2009. jún. 6. 10:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Én viszonylag sokszor szoktam orálisan kényeztetni a páromat és én nagyon szeretem csinálni :). Szerintem az íze sem rossz. De ízlések és pofonok...
2009. jún. 6. 10:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!