Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll fel soha a barátomnak ha velem van?
Nagyon szeretjük egymást már majdnem 2 éve.Néha van hogy feláll neki tehát túlzás a mindig de engem zavar.Állítólag kíván meg minden de pl ha ujjaz vagy nyal akkor fel se áll neki :( normális ez?Na jó lehet hogy normális de mit csináljak hogy ne így legyen?Még nem szexeltünk és nagyon aranyos mert megvár és imádom.Csak olyan rossz néha hogy nem tudom felizgatni kellőel...:\'(
14,5/L barátom 16,5. és 1 éve meg 7 hónapja járunk.
Köszi!
Barátomnak iylenkor kőkemény a pénisze, de már 1-2 puszitól is megmozdul ott, csóktól meg rögtön vigyázzba vágja magát...
szerintem ebben a korban ez nem teljesen oké...
Vagy szokott masztizni? Ha sokat csinálja, akkor lehet azért nem áll fel neki...
állítólag nem szokott sőt elítéli (nem tom miért)
amúgy a megmozdulás nálunk is rendben van de nem tom...
Leírtad az okot te magad:): "Állítólag kíván meg minden"
Te írtad:) Ez az oka. Mondjuk ha már 3-4 hónapja SOSE áll fel neki CSAK AKKOR IMPOTENS. Szóval előttem hülyeséget írtak. Ha lelkilek kivan valami miatt, vagy ti veszekedtek esetleg ez az oka. Pszichés alapú. Nekem nemrégiben volt, hogy ha szájjal csinálta barátnőm leállt:S Nagyon szarul éreztem magam és emiatt még egy ideig nem jöttem rendben. Mikor ő is segített és mellettem állt meg 1 hétig nem kezdtünk VELEM semmi olyat akkor rendbe jöttem. Meg így szépen lassan:) Én még sajnos úgy érzem, hogy lehet velem gond ő azt mondja már nincs szóval teljesen sinen van a gond. És sajnos nekem is az volt, hogy nyaltam és nem nagyon mozdultam meg. Helyre jöttem:P már a gondolattól is:) Igaz történet szóval segíteni fog. Beszélgess el vele mi lehet a gond mutasd meg, hogy teljesen mellette állsz akármi is van:)
"állítólag nem szokott sőt elítéli"
Akkor itt lesz a hiba. Valószínűleg valami trauma lehet, vagy dogmatikus nevelés. Szerintem nem tud ellazulni. Próbáld meg ellazítani, zenével, tánccal, stb, ha sehogy se megy, akkor irány a doki.
És ne feledd! Nem az a ciki, aki elmegy a szexológushoz, hanem az, aki nem. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!