Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm már 18! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm már 18! Miért nem tud eljutni az orgazmusig?

Figyelt kérdés
A csjom már 18 éves. én 17 vok. Már többször is próbáltuk elérni az orgazmust,de sehogy sem sikerült... próbáltam keresni a Gpontot, meg ős is magának, nyalogattam a csiklóját is, több mint 10 percig... és még 1 rohadt nyögést sem hallottam tőle.... segitsetek!
2009. jún. 5. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
na igen így más a helyzet, azt nem tudtam mióta vagytok együtt! de gondolom, hogy akkor már a 1.5 év alatt nagyon sok pózt kipróbáltatok! viszont pszichés háttere is lehet, valamitől fél vagy titkol vagy akármi! nem tudom de azért fel a fejjel!
2009. jún. 5. 23:20
 12/14 anonim válasza:

Hát szerintem nem benned van a hiba, legalábbis nemcsak benned. Szerintem kérdezd meg a csajt, h mi is neki a kellemes, h hol fogd vagy simogasd. És a csajoknak az előjáték is nagyon fontos, h kellőképpen felizguljanak. Próbáljatok ki új dolgokat, ne menjen minden "forgatókönyv" szerint. Mármint úgy értem, h a akik ilyen hosszú ideje vannak együtt, azoknak már biztos van ami "uncsi",mert már sokszor eljátszották. Használd a fantáziádat!Légy meglepő. És hidd el, előbb vagy utóbb sikerülni fog.

Velem is volt már ilyen, h a pasim nem elégített ki és én pedig igen őt.Még szép, h a pasi elkeseredett. De jó ég, hogy lehet, h a csaj még csak most akarja annyira az orgazmust, mikor már 1 éve szexeltek???Na mindegy, ezek az én tanácsaim. Remélem összejön a csajnak, és nem marad ki semmiből....

2009. jún. 5. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első barátommal egyáltalán nem volt orgazmusom, 2 évig. Aztán a másodikkal lett. A G-pontomat a mai napig is keresem. A szexet tanulni kell, mindkét félnek. Úgy el tud menni a barátnőd, hogy magának csinálja?

[link]

2009. jún. 6. 10:35
 14/14 A kérdező kommentje:
UGY sem tud elmenni, ha magának csinálja!
2009. jún. 6. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!