Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm már 18! Miért nem tud eljutni az orgazmusig?

Hát szerintem nem benned van a hiba, legalábbis nemcsak benned. Szerintem kérdezd meg a csajt, h mi is neki a kellemes, h hol fogd vagy simogasd. És a csajoknak az előjáték is nagyon fontos, h kellőképpen felizguljanak. Próbáljatok ki új dolgokat, ne menjen minden "forgatókönyv" szerint. Mármint úgy értem, h a akik ilyen hosszú ideje vannak együtt, azoknak már biztos van ami "uncsi",mert már sokszor eljátszották. Használd a fantáziádat!Légy meglepő. És hidd el, előbb vagy utóbb sikerülni fog.
Velem is volt már ilyen, h a pasim nem elégített ki és én pedig igen őt.Még szép, h a pasi elkeseredett. De jó ég, hogy lehet, h a csaj még csak most akarja annyira az orgazmust, mikor már 1 éve szexeltek???Na mindegy, ezek az én tanácsaim. Remélem összejön a csajnak, és nem marad ki semmiből....

Az első barátommal egyáltalán nem volt orgazmusom, 2 évig. Aztán a másodikkal lett. A G-pontomat a mai napig is keresem. A szexet tanulni kell, mindkét félnek. Úgy el tud menni a barátnőd, hogy magának csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!