Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vastagabb vagy a hosszabb pénisz a kielégítőbb a csajoknak?
Figyelt kérdés
Tudom, h azt mondják, h az a fő, h a pasi hogy tud vele bánni, de akkor is. Csak lehet a kettő közül "választani".
Vagyis ez csak az én vélaményem. De kíváncsi lennék a tieitekre is.köszi
2009. jún. 5. 20:19
4/10 anonim 

válasza:

Nem szeretem ha nagyon vastag és azt sem ha vékony.
5/10 anonim 

válasza:

Vastag - szerintem fontosabb, mint a hossz
6/10 anonim 

válasza:

szerintem is fontosabb a vastagság, mert minél vastagabb annál élvezetesebb nem csak a lánynak.
A hossz meg azért gáz ha túl hosszú, mert nem minden nőnek van 18-20 cm-es hüvelye és nem mindig fér be a hosszú pénisz teljesen és az is csak fájdalmat okoz sokszor.
7/10 anonim 

válasza:

vastag, a hosszú fájdalmas lehet.
9/10 anonim 

válasza:

Jó bocs lemaradtam egy kicsit,a részleteket nem olvastam el:D Szóval csatlakozom: a vastagabb, de neee túl vastag
(előző voltam)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!