Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy hallottam, hogy ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy hallottam, hogy ha valaki menstruál nem lehet szeretkezni! Ez igaz?

Figyelt kérdés
Állitolag tuti teherbe esés!Léci irjatok!tudni szeretném
2009. jún. 5. 16:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
lehet, csak nagyobb a fertőzésveszély és amúgy se túl higiénikus. de embere válogatja.
2009. jún. 5. 16:46
 2/24 anonim ***** válasza:
69%
NEM IGAZ
2009. jún. 5. 16:48
 3/24 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem te még ne szeretkezz.
2009. jún. 5. 16:50
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Húú, ez ma már legalább a 6. ilyen kérdés.XD Nem, nem igaz! Amúgy azt hallottam, hogy ilyenkor a lányok többsége jobban is kívánja a szexet, mint egyébként.:D

19/F

2009. jún. 5. 16:51
 5/24 anonim ***** válasza:
59%
A fertőzésveszély miatt nem ajánlott max. gumival és ha már nem vérzik annyira a lány! De teherbe ugyanúgy lehet esni, mint máskor! Rendkívüli peteérés mensi alatt is előfordulhat!
2009. jún. 5. 16:55
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszike!Csak tudni akartam amugy egyáltalán nem húz,h kipróbáljam menstruáció alatt!1 hetet ki lehet birni sex nélkül!:)
2009. jún. 5. 16:59
 7/24 anonim ***** válasza:
32%

Lehet szeretkezni, mi szoktunk is, mert a hasfájásomon és a fejfájásomon is segít.

Azt, hogy ilyenkor teherbe esel azt összekevered a kutyák tüzelésével. Légyszíves olvasd újra a 8. osztályos biológiakönyvet.

2009. jún. 5. 16:59
 8/24 A kérdező kommentje:
piha de vicces vagy!Pfff OLvasd te lehet neked van szükséged rá!amugyis undorito ez h ilyenkor sexel az ember!Pff nem birsz ki 1hetet sem?
2009. jún. 5. 17:01
 9/24 anonim ***** válasza:
41%

Te is debreceni 13-14 éves vagy? Egyik netes barátnőm hitte ugyanezt, míg fel nem világosítottam.

Szóval: általában iylenkor pont nem lehet teherbe esni, hangsúlyoznám: általában, vagyis esetek többségében.

A menstruáció azért van, mert a a petesejt nem termékenyül meg, nem ágyazódik be a méhnyálkahártyába. Ha megtermékenyül, beágyazódik, nincs menstruáció. Mikor menstruáció van, elméletileg az a megtermékenyítetlen petesejt kilökődik, illetve ha ekkor közösülnek, nem tud hova beágyazódni, ha meg is termékenyül... nah msot ezek alapján, hol lehet teherbe esni úgy? Nagyon nehezen, elárulom. A tuti megtermékenyülés a menstruációt megelező 14 napban van.

Egyébként lehet közösülni ugyanúgy, csak a legtöbb pasi nem szereti. :)

2009. jún. 5. 17:02
 10/24 A kérdező kommentje:
Neeem!nemtalált am köszi!csak kiváncsiság ennyi!
2009. jún. 5. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!