Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi is az a minimum?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi is az a minimum?

Figyelt kérdés
Sok olyan választ olvastam itt lányoktól, hogy a legtöbb esetben nem számít a férfiak pénisz mérete, de azért van egy minimum, ami alatt nem elfogadható az a bizonyos méret. Afféle közvéleménykutatás gyanánt kérdezném (csak saját kíváncsiságom kielégítése érdekében), hogy kinek mennyit jelent az a minimum? Ha lehet, életkort is írjátok oda lécci! (Nem írta ki itt a gép, hogy szerepelt már ez a kérdés ilyen formában, ha mégis, akkor bocsánat érte.)
2009. jún. 5. 15:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan 12-14 a minimum, a maximum pedig 19, de azzal már nagyon óvatosan... A pasim szerint én is kicsi és szűk vagyok, és az igazat megvallva nekem lenne ciki, ha a partnerem csak "harangozna" bennem, mert annyira tág a hüvelyem.

22/L

2009. jún. 5. 16:34
 22/35 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén szólva borzasztónak találom a válaszok többségét, azonban egyet sem pontozok le, mert hasznosak - sajnos.

17 éves fiatal leányzó vagyok még csak, egyetelen egy pasival jártam illetve járok (akit mellesleg imádok :P), már egy éve, értelemszerűen vele vesztettem el a szüzességem. Ő msot 23 éves. Ugyan nem mértem le, de szerintem nincs 17 centis pénisze, csak kb. 12-14 körül lehet, átmérője is átlagos 3,5-4 centiméter körüli. Azonban el tud vele juttatni a csúcsra, egészen a csillagokig (de még hogy ;) :P), amikor szeretkezünk. Nagyon jól is használja, meg nem hossz a fontos, hanem a vastagság, meg nekem szűk puncim van (mivel ő volt ott az első, értelemszerű, hogy nem egy 5 centi átmérőjűre van szabva). Azzal egyetértek, hogy vannak olyan nők, akiknek kicsi a hüvelyük alapból és vannak akik meg nagyon nagy a hüvelyük. És egy nagy hüvelyűnek tényleg nem jó egy kis pénisz. Azonban nem hinném, hogy tényleg ennyi nő ilyen hüvelyjel rendelkezne.

16:04-nek: sajnálom, hogy ilyen nővel keveredtél össze, aki kipróbálás nélkül így leszólt, ilyenkor szégyellem, hogy én is nő vagyok, de komolyan.

2009. jún. 5. 16:35
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

jó, nem vitázni jöttem ide, csak kifejteni a saját véleményem, mindenki azzal fekszik össze akivel jó neki, részemről lezárva, feleslegesen nem verem a nyálam, mindkét felet megértem, csak azt nem h azért kell lehurrogni mert olyan dolgot élvezek, ami esetleg másokat bánt..sajnálom...

20/L

2009. jún. 5. 16:38
 24/35 anonim válasza:
88%
fúú hogy mindenki mennyire nagy méret centrikus... lehet lepontozni de ahogy látom itt a válaszolók többsége az... sztem mindegy h 10 v 17 v 20 cm ugyanis tudtommal az érzősejtek csak a hüvely első pár centijéig van... szal lehet akár 30 cm akkor is mindegy... sztem,szerintem ez a méret dolog is csak olyan hogy villgojanak a pasik h nekik ekkora meg akkora vagy a lányok h a pasijuké ennyi meg annyi cm... szal személy szerint kisebbre szavazok !! 19.L
2009. jún. 5. 16:41
 25/35 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is inkább kisebb legyen. A férjemé kb 14centi, de ha hátulról csináljuk néha ezzel is eléri a méhszájamat, és az tud ám fájni. Nem tudnám elképzelni, hogy még mondjuk 5centivel hosszabb legyen. Soha nem volt gond a mérete, szuper vele a szex:-)
2009. jún. 5. 17:04
 26/35 anonim ***** válasza:
84%

a huvely 6-9 cm hosszu szoval nagyjabol minden penisz eleri a mehnyakat. es ahogy egyetlen ujjacskatol a csucsra tud jutni a lanyok nagy resze, nem hinnem h akkora gond lenne 1 kisebb penisz (ami azert minden normalis esetben nagyobb es vastagabb egy ujjnal)

ez xtem ugyanolyan mint a mellmeret. elsore jol nez ki, a haveroknak lehet bolcskodni de ha szeretsz vkit es jo vele tokmind1 h mekkora.

a masik dolog.... szerintem a technika mellett ugyanolyan fontos h meddig birja. mert hiaba van 20centise es mozog jol ha az akcio csak 5 percig tart.

2009. jún. 5. 17:29
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
minimum 15 cm.. 24 év
2009. jún. 5. 19:53
 28/35 anonim ***** válasza:
72%
èrdekes mòdon nekem egy 10 centissel volt a legjobb idàig (nagyon èrtett hozzà, ès ez a lènyeg)... akkor 19 voltam, most 32, a fèrjemè kb 15 cm, ès NAGYON jò.
2009. jún. 5. 21:35
 29/35 anonim ***** válasza:
73%

Akinek 16-17 a minimum az kikkel dugott eddig? Lovakkal? Gondolom azért ekkora az igényetek, hogy a saját testi "adottságaitokat" kompenzáljátok vele. :-)

A 12 cmes péniszű srácnak üzenem, hogy szerintem már a kapcsolat elején észre kellett volna venni, hogy milyen az az illető barátnő. Nem kell a tipikus "csakazértis-lesz-barátnőm-mindegy-milyen" ideológiát követni mert ez lesz az eredménye.

2009. jún. 6. 10:47
 30/35 anonim válasza:
56%
hát istenem... éljen a mazochizmus... vannak lányok,akik dirket szeretik ha alulrol csiklandozzák meg a manduláikat a pasik.
2009. jún. 6. 13:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!