Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hihetetlen bizserges. Koze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlen bizserges. Koze van a G pontos orgazmushoz?

Figyelt kérdés

Eddig csak csikloi es huvelyi orgazmusom volt. (nem mintha panaszkodnek!:) A mult ejjel egyutt voltunk es ereztem h nagyon kivanom es a G pontom kulonosen jol ingerlodott. Ereztem 1 orgazmus-szeru kitorest, de az akar huvelyi is lehetett. Viszont elotte es utana allandoan bizseregtem, luktettem, neha ugy ereztem h orvenylik bennem a ver, nem folyik. Es furcsan zsibbadtam,(valtakozva vagy egyszerre arc, fej,az orrom korul, allkapocs, lab,csuklo, kezfej, dekoltazs de legjobban az ujjaim illetve a kezem es az arcom egyik fele) Hihetetlen erzes volt es meg utana is tartott egy darabig. (ejakulacio nem volt -reszemrol)

Valaki tapasztalt hasonlot??

2009. jún. 5. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:

érdekes. nekem ez inkább vmiféle vérnyomás-problémának tűnik. persze köze lehet az orgazmushoz, mivel mint tudjuk az iszonyúan felborítja a pulzust és a vérnyomást is.

ha fogamzásgátlót szedsz, ami a vérrögképződést elősegíti, nem ártana orvosnál csekkolni h nincs-e leiden mutációd.

2009. jún. 5. 15:10
 2/3 A kérdező kommentje:
nem szedek fogamzasgatlot. es a vernyomasom is teljesen rendben van. ha betegseg lenne szerintem nem ez lett volna az egyetlen helyzet illetve alkalom amikor ilyet erzek, mivel sportolaskor is ugyanugy felgyorsul a szivritmus.
2009. jún. 5. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
ja meg csak annyit h utananeztem a leiden mutacionak, de szerintem kizart h ez legyen, par hete mertuk laborgyakorlaton (orvosin vk) az alvadasi es a verzesi idom es teljesen rendben volt mind2.
2009. jún. 5. 16:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!