Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom a számba élvezett, és én lenyeltem. Jól tettem vagy inkább ki kellett volna köpnöm?
1. valaszolo: mi koze a gyerekhez???????? SEMMI
kerdezo: miert ne tetted volna jol? a baratodnak biztos tetszett es ertekelte. ha viszont neked nagyon nem tetszik, legkozelebb ne nyeld le vagy ne a szadba elvezzen.
mi ez a lepontozás hullám??
akik azt írták, hogy neki kell tudnia, hogy jó volt e, tetszett e a lánynak, teljesen igazuk van! neked kell tudnod, ha tetszett a dolog tedd máskor is, a fiúk 99% nagyon örül ennek, élvezi hogy ennyire bízhat benned, hogy megengeded h elmenjen a szádban, és le is nyeled, ezzel képletesen egyesülsz vele...ha nem undorodsz az ízétől és állagától akkor nyugodtan részesítheted ebben máskor is a barátod, nem gondolom h neki ez nem tetszik, erről őt kérdezd meg.
20/L
Érdekel, hogy miért kérdezed. Ugyanis a pasiknak ez általában tetszeni szokott. És ha te sem találtál benne semmi kivetnivalót, akkor hol lenne a gond? :O
A gyomrodból nem igazán fog beágyazódni, hogy később baba legyen belőle. :)
Vagy az első talán arra értette, hogy ha gyereket akarnál, akkor nem kéne lenyelned? Akkor talán nem orálisan kéne próbálkozni. :P De gondolom ezzel rajta kívül mindenki tisztában van :D
Te dolgod, ne más döntse el, hogy jól tetted-e.
Én le nem nyelném, nem hiszek abban, hogy ily módon kell az odaadást kifejezni.
De akinek nem okoz gondot, felőlem tegye. A szex nem olyan dolog, amiben elő lehet írni egymásnak, hogy mi kell vagY nem kell tenni. A saját szexuális határaidról csak Te döntesz, senki más. És ha megbántál valamit, vagy rájöttél, hogy nem esik jól, van út visszafelé is.
Visszakérdezhetek? Miért tetted fel a kérdést? Mi aggaszt pontosan?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!