Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen "extrémet" csináljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "extrémet" csináljak vele este? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

Ma a pasim eljön este hozzám, és már kicsit rég csináltuk:), és szeretném feldobni valamivel, vagy meglepni... Ötletek? kösszike

16 / L

2009. jún. 5. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vmi szexi, új fehérnemű, egy kis sztiptízzel párosítva:P

Esetleg közös pancsolás.

Nem tudom, hogy milyen lehetőségeitek vannak.

Jó estét!:D

2009. jún. 5. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:

hmmm....nem rossz, lehet kipróbálom a sztriptízt. én valami olyasmire gondoltam, hogy amikor jön, kicsit vadul nekiesek, és "becsókolom" az ágyba... vagy valami ilyesmit :) Szeretnék én lenni a kezdeményező :))

kösszi a választ :)

2009. jún. 5. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom mindig beindul, ha sexy combfixet veszek fel. Próbáld ki te is!!! :)
2009. jún. 5. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
a fehernemu okes, de az otleted tenyleg jo! a pasik ezt imadjak. gondolom mar nagyon vagytok egymasra ugyh mikor megjon ess neki ;)
2009. jún. 5. 14:08
 5/6 anonim válasza:
100%

"már kicsit rég csináltuk:)"

"16 / L"

16 évesen nem elég simán csinálni??

Mióta nem vagy szüz?

2009. jún. 5. 18:49
 6/6 A kérdező kommentje:

nem az h nem elég... hanem egy kicsit lehetne változatosabb.... 2 hónapja nem vagyok szűz... nem vok ribi, attól mert egy kicsit másképp szeretném...

köszi az eddigi válaszokat...:)

2009. jún. 5. 19:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!