Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Házas nôk nektek milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nôk nektek milyen a szex a férjetekkel? Hogy szeretkeztek?

Figyelt kérdés

En 3 eve vagyok hàzas.

Arra vagyok kivàncsi hogy ti hogy csinàljàtok..

Vadul/gyengédûl/perverz,stb...

2009. jún. 5. 02:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mikor hogy.

hA fàradt v.ok,akkor gyengédebb,ha olyan kedvem van,és elötte buliba,vagy partyn voltunk,akkor vadabbul is szoktunk.

Perverz dolgokat a hàzassàgom elött sem probàltam,meg ezek utàn sem vàgyok rà.

Ha a fenekemre ràcsap,vagy a hajamat meghuzza,az nekem vad,de nem perverz.

2009. jún. 5. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia én 15 éve vagyok házas .aszex minél régebb óta csináljátok annál tökéletesebb lesz! persze vannak hangulatok hogy mikor hogy és hol. van hogy vadúl van hogy gyengéden mindig megbeszéljük és függ a hangulatunktól időtől és az hogy melyik napszakban egy valmi sosem történik meg sosem kapkodjuk el megadjuk az idejét és módját.
2009. jún. 5. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyunk házasok és egyre jobb :) Főleg mióta megszületett a babánk (persze csak kb fél éves kora után)

Néha vad, néha gyengéd, mikor hogy van kedvünk.

Mit értesz perverz alatt?

2009. jún. 5. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok póz és trükk van az ágyban. Én sem értem mit értesz a perverz alatt. Pl ha tejszínhabot nyaltok le egymásról az perverznek számít? Mert szerintem ez még nem az. Mi még semmilyen segédeszközt nem próbáltunk ki, de lehet, hogy egy-kettő hasznos lehet.
2009. jún. 5. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk gyengéden is és vadul is. Inkább vadul, azt mketten jobban szeretjük. Hát én nem tudom mit értesz perverz alatt, nálunk már volt kikötözés, segédeszköz használat, de mondjuk tejszínhabot nem nyalogatunk egymásról, mert az sztem tök vicces és abszolút nincs benne számunkra semmi beindító. Nem használtunk korbácsot, nem tapostam még magassarkúban a farkán stb. Szeretem ha tépi a hajam, ha ráüt a fenekemre, ha keméynen markolászik. De ez még nem perverz.
2009. jún. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!