Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a homoszexualitásról? Elfogadod vagy
elítéled?
Várom még Reaper hozzászólását is!
üdv, Zed :)
2009. jún. 5. 11:32
A világon semmi bajom velük, elfogadom, igazából nem is tehetnek róla, ugyanolyan élet illeti őket, mint minket.
2009. jún. 5. 13:19
semmi bajom nincs vele, egészen addig amíg nem előttem csinálják, és nem én vagyok a célpont..:D
2009. jún. 5. 21:46
14/19 anonim válasza:
Nem szeretem, hogy ebből ilyen nagy ügyet csinálnak. Szerintem a homoszexualitásban semmi elítélendő nincs.Sok ember azért utálja őket, mert undorítónak tartja, ha azonos neműek szeretkeznek. De akit ez esetleg taszít, az ne nézze, ez ilyen egyszerű. Az is igaz persze, hogy "nem tehetnek róla", bár sztem ez a megfogalmazás kicsit furcsa, mert ez olyan, mintha azt mondanánk, h a homoszexualitás hiba, bűn, pedig egyáltalán nem az. Van, aki melegnek születik, van aki heteronak... Ez mindig is így volt, akár felvállalták, akár nem. És így is fog maradni, ezt egyszerűen el kell fogadni!
2009. júl. 2. 18:25
2010. febr. 7. 20:33
16/19 anonim válasza:
Nekem az egyik legjobb fiúbarátom homoszexuális.
nagyon kedves srác.figyelmesebb bármelyik ismerősömnél,barátomnál.
én soha nem ítéltem el a melegeket,és nem is fogom.ők is emberek,nekem nem ártottak soha.
2010. márc. 9. 20:06
17/19 anonim válasza:
Volt olyan,ránéztem,jesszusom,gondoltam magamban..és megismertem egyszercsak.az előítéletem elmúlt..legjobb barátom lett.elválaszthatatlanok lettünk egymástól..olyan,mintha a barátnőm lenne,de a pasis kérdésekben is mindig megmondja nekem a frankót..ma már nem élek előitélettel irántuk
2010. ápr. 2. 21:01
Egy ember jellemét nem a szexuális identitása határozza meg, hanem az életről alkotott véleménye, a tettei.
Nyilván a karneváli b*zikat senki se szereti nézegetni, de őket se azért vessük meg, mert a saját nemükhöz vonzódnak, mivel nem azzal van az ő esetükben sem a baj, a baj az, hogy annyira primitívek, hogy nem tudnak viselkedni.
Heteró emberek közt is akad bőven p*raszt, ill unintelligens barom, melegek közt is.
De ha valakit csak ezért ítélünk meg, anélkül, hogy megismernénk, milyen ember, azzal saját magunkat minősítjük.
25/F
2010. júl. 16. 09:26
Én elfogadom és nagyon helyeslem az ien válaszadókat akik nem bántják a melegeket.Tudom mien rossz ha kicsúfulnak.Én is meleg vagyok.
2011. febr. 15. 19:31