Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy pasival már olyan a szex mint a drog? Hogyan szabadulhatnék meg ettől a pasitól, Bármit megtennék szó szerint csak hogy együtt legyünk.
Figyelt kérdés
Előtte 2 pasival feküdtem le de nem volt jó velük eléggé "ügyetlenek voltak stb..Mióta lefeküdtem vele( ő idősebb 42 éves és sokkal jobb vele mint a 20-25 éves fiúkkal.) midig csak vele szeretnék lenni "úgy".( de kérlek ne tartsatok ribancnak én se értem ezt az érzést.) Sokszor veszekszünk mert a munkája miatt ritkán ér rá. bármit megteszek, hogy vele lehessek Pl: elutaztam hozzá Bécsbe egy éjszakára mikor kint volt a munkája miatt, bárhova elmegyek csak, hogy vele lehessek. Tudom , hogy véget kéne vetni ennek a kapcsolatnak de sose tudom őt otthagyni pedig mostanában sokszor veszekszünk. Ráadásul több mint fél éve tart ez, és inkább egy rendes kapcsolat kéne nekem azt hiszem. És attól is félek, hogy egy idő után beleszeretek..2009. jún. 4. 20:17
1/3 anonim 

válasza:

ez ellen úgyse tudsz semmit tenni, mert cask úgy biztos nem tudsz "leállni"(ha már a droghoz hasonlíod:D) ha ilyen jó...
3/3 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Az a baj, hogy az örömet és boldogságot, amit a szex okoz neked vele nem a farkához, hanem magához a férfihez, a személyéhez kötöd. Ha belegondolsz (feltételezem 20-25 körüli vagy), semmi szükséged nincs rá. Gondolom nem az anyagiakért csinálod, nem érzed úgy, hogy csak ő ért meg, stb. Ezért ez a szerelem egyfajta formája, hiszen mégis úgy érzed hogy szükséged van rá. Miközben tudhatod, hogy nem ő az egyetlen akivel jó az ágyban, ha így lenne, már nem élne mert a nők széttépték volna. Eleve mért nem akarod szeretni? Most csak feltételezek. Felteszem azért nem, mert érzed, úgy érzed hogy ő többet ad neked mint te neki. Tehát az önbizalmaddal van baj, amit valószínűleg ő érez és kihasznál. Ezt pedig te észreveszed szerencsére (hiszen emiatt a Bécses dolog miatt, hogy ugrálsz neki valószínűleg kissé megalázottnak érzed magad). Bízz a nőiességedben és kezdj el más fiúkkal foglalkozni, vagy fogadd el, hogy szereted, de csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy nem egyfajta megmentőként nézel rá, mint egy kiszolgáltatott nő. Ezek csak feltételezések, ha valójában minden ok, de van valami konkrét akadály (feleség pl.) akkor meg azt tanácsolom, hogy legyél bátor. Bár szerintem inkább az előző van veled. Senki nem lehet hálás a szexért, max egyéjszakás kalandoknál, azon felül az már másról szól mint a puszta kielégítés. Én szerintem nem ribanc egy nő attól, hogy valakitől csak szexet akar, mindenkinek joga van csökkenteni a feszültségét és kiélnie a testi vágyait, de ahhoz hogy ezt magabiztosan irányítsd és eleve az egész életedet, na ehhez kell egy bizonyos fokú érettség. Szerintem ezt próbáld először elérni és esetleg olvassgass a neten mindenféle lélekkel kapcsolatos dolgokat, hátha segítenek. Meg persze ezt remélem mondani sem kell, még a puszta szexben is fontos a tisztesség és a másik tisztelete. Az már félsiker, ha ezt megadod a másiknak, de el is kell várnod! Ez magaddal szemben a kötelességed.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!