Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban a legmegfelelőbb az szex?

Ez sok mindentől függ.:D Nem csak a kortól. Van, aki előbb, van, aki később érik...
Én pár éve azt mondtam, hogy mindenképp 18 felett fogom elveszíteni, de most már azt mondom, hogy 17-18 éves korom körül, ha lesz megfelelő pasi.:) Most 16 vagyok.
16/L

Hát változó, attól függ mennyire érett... De szerintem az gát ha 14 előtt elveszti a szüzességét..
18/L

Azt te érzed, de előtte olvasgasd át a biosz könyvet,tanulmányozd a női és férfi nemi szerveket,mi történik akkor ha elélvez valaki és hogyan,mi az az orgazmus,az előváladékban vannak e spermiumok,mi az az óvszer és miért kell használni,milyen nemi betegségek vannak,mi az a szűzhártya,hogyan tudnál örömet okozni párodnak,mennyibe kerül egy abortusz és mennyibe kerül egy óvszer(számold is ki a kettő közti különbséged;) )és hogy terhes lehetsz e az anális szextől :D
Ha ezeket tudod google-s segítség nélkül,szeretsz és viszont szeretnek,és úgy érzed,eljött az idő,hogy odaadd a szerelmednek az ártatlanságod,na akkor a legmegfelelőbb.

Szerintem az nem ugy van, hogy mikor "te erzed", mert peldaul lehet erezni 14 evesen vagy akar korabban, de ettol ez meg nem helyes...azert mert..."erzed".
Folyton azt mondjak, hogy nem lehet konkretan megmondani mikor lenne a legjobb elkezdeni, hat azert en erre tudnek konkret valaszt adni! Espedig a 18-as evkor utan. Ez az en velemenyem. Ekkorra a test biologiaila mar elegge ki van fejlodve, es szellemileg is fejlett mar az illeto valamilyen szinten, ez persze kulonbozik, de en szemelyesen a 18dik evkor utan talalom megfelelonek a nemi elet elkezdeset.

Utolsó válaszoló, miért pont a 18 éves kort tartod a legmegfelelőbbnek? Szerintem nem attól lesz valaki érzelmileg, lelkileg és testileg felnőtt, amikor a törvény felnőttnek mondja.
Én úgy gondolom, hogy akkor, amikor szerelmes vagy. Csak ezzel egyetlenegy pici gond van. Hogy amíg nem leszel először igazán szerelmes, addig egy erős vonzalomra is azt hiszed, mert nem tudod még...

A szex nem a kortol fûgg hanem érzésektôl!
En 15 évesen talàltam meg az igazit de 17 évesen jôttem rà hogy vele akarom le élni az életem és akkor le fekûdtem vele mert annyira nagy szerelem volt bennem és még a mai napig is imàdom. Szoval én azt tanàcsolom a szex a szerelembôl kivànàsbol fakadjon ne azért mert màs is csinàlja..
Az elsô hogy megtalàld a megfelelô embert.
21/L

21:34es vagyok.
Nem a torvenyrol van szo, hanem arrol hogy 18 ev alatt kevesen erettek a szexre, sokan inkabb erettnek erzik magukat. Peldaul 16 evesen a szex szerintem meg korai,a 17 talan elfogadhatobb. De persze ugyanannyira lehet eretlen egy 18 vagy egy huszoneves is a kora ellenere, ez valtozo, minden esetre szerintem a szexualis elet elkezdeset 18 ev korul alkalmasabb elkezdeni.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!