Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek megalázó ha a melletekre élveznek? ( 20 év körüliek válaszoljanak inkább, vagy kort írjatok)

Nem megalázó,én élvezem ahogy látom,hogy a párom elmegy és neki jó :)
De ha téged zavar,ne engedd :)
L/18

Én attól függ milyen állapotban vagyok, de inkább zavar... ha már lehet inkább belém évezzen...
18/L

Nem megalázó, de az arcra élvezést már annak tartom.
22/L

Nem, sőt én kifejezetten szeretem, és élvezem.
25

Nagyon szeretjük egymást a párommal, és leginkább az ő amúgy aranyos és kedves, és odaadó viselkedése miatt nem érzem megalázónak. Sőt...nekem semmi bajom az egésszel, ha nincs kedvem a szeretkezéshez, de neki örömet akarok okozni, akkor gyakran elégítem ki szájjal. Olyankor vagy rám folyik, vagy ő rá, de van hogy lenyelem, egyik változatot sem tartom megalázónak vagy visszataszítónak!
De mondom, ez embertől is függ, meg attól is, hogy a másik fél hogyan viselkedik.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!