Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 cm elegendő a jó sexhez?

Ne hatolj vele nagyon mélyre, mert rohadtul nem esik jól, amikor belülről döfködnek. És nagyon fájdalmas is. Nem a mérettől lesz jó a szex (bár van egy minimum, de ez téged nem érint). Sőt. Ha nem tudsz vele mit kezdeni, akkor b_hatod a nagyot.
24/L

Még mindig ezzel a méret dologgal vagytok fennakadva? Hány ilyen kérdés volt már!
NEM a méret a lényeg!!!
Amúgy BŐVEN elegendő!:DD

Tízből egyszer, esetleg találsz olyan partnert, akivel önfeledten tudsz egy hirtelen, kemény lökést benyomni. Nekem a fél életemet rontotta meg az érzés, mert minden fortély és érzelmi előkészület ellenére, egy ösztönös, felszabadult lökés súlyos, görcsös fájdalmat okozott a partnereimnek. Bár nagyon szeretek szeretkezni, és minden előkészületet megteszek, hogy felszabadultan és boldogan szeretkezzünk, legtöbbször elromlik az aktus és boldogtalanul kell abbahagyni az egészet. Pedig alig valamivel nagyobb a méretem tizenhét centinél, de amikor tényleg keményen felizgatott állapotban vagyok, sokszor előfordul, hogy szúró, éles fájdalmat okozok a partnereimnek. Ezért nem lehetek teljesen felszabadult a szexben, mindig figyelni kell, koncentrálni arra, hogy ne okozzak fájdalmat.
Ez sokszor olyan gátat szab bennem, hogy inkább bele sem fogok a szexbe, inkább egyedül oldom a feszültséget.
Hát ennyit a méretről.
/50-es férfi, családos, két gyermekkel./

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!