Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 cm elegendő a jó sexhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 cm elegendő a jó sexhez?

Figyelt kérdés
léccci írjatok....
2009. jún. 4. 17:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
bőőőőőven:)
2009. jún. 4. 20:22
 12/26 anonim ***** válasza:

Ne hatolj vele nagyon mélyre, mert rohadtul nem esik jól, amikor belülről döfködnek. És nagyon fájdalmas is. Nem a mérettől lesz jó a szex (bár van egy minimum, de ez téged nem érint). Sőt. Ha nem tudsz vele mit kezdeni, akkor b_hatod a nagyot.

24/L

2009. jún. 4. 20:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem 19cm, de egyes pózoknál felszisszent a barátnőm, mert túl mélyre ment. Úgyhogy ekkora mérettel óvatosan kolléga!
2009. jún. 5. 12:13
 14/26 anonim ***** válasza:
bizony, páromnak is 18 és néha én is felszisszentek :) egyes pózoknál nem mindig jó ha olyan nagyon mélyre akarsz hatolni. Nem kellemes dolog ha az ember méhe a száján akar kijönni :)de inkább a technika a fontos. Persze ez esztétikaila és vizuálisan vonzóbb ez a méret (szerintem!!)aztán már úgy is mindegy ha eltünik vmiben :p
2009. jún. 6. 22:01
 15/26 anonim ***** válasza:

Még mindig ezzel a méret dologgal vagytok fennakadva? Hány ilyen kérdés volt már!

NEM a méret a lényeg!!!

Amúgy BŐVEN elegendő!:DD

2009. júl. 10. 09:03
 16/26 anonim válasza:
51%
:D:D hátt nekem is 18,és vastagságra 4,5
2010. nov. 17. 01:05
 17/26 anonim ***** válasza:
65%

Tízből egyszer, esetleg találsz olyan partnert, akivel önfeledten tudsz egy hirtelen, kemény lökést benyomni. Nekem a fél életemet rontotta meg az érzés, mert minden fortély és érzelmi előkészület ellenére, egy ösztönös, felszabadult lökés súlyos, görcsös fájdalmat okozott a partnereimnek. Bár nagyon szeretek szeretkezni, és minden előkészületet megteszek, hogy felszabadultan és boldogan szeretkezzünk, legtöbbször elromlik az aktus és boldogtalanul kell abbahagyni az egészet. Pedig alig valamivel nagyobb a méretem tizenhét centinél, de amikor tényleg keményen felizgatott állapotban vagyok, sokszor előfordul, hogy szúró, éles fájdalmat okozok a partnereimnek. Ezért nem lehetek teljesen felszabadult a szexben, mindig figyelni kell, koncentrálni arra, hogy ne okozzak fájdalmat.

Ez sokszor olyan gátat szab bennem, hogy inkább bele sem fogok a szexbe, inkább egyedül oldom a feszültséget.

Hát ennyit a méretről.

/50-es férfi, családos, két gyermekkel./

2012. ápr. 24. 11:29
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a meggyőző választ!
2012. ápr. 24. 12:15
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a nok nagyreszenel meg tul sok is!
2012. ápr. 24. 13:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Jó nagy bankkártyád lehet.
2012. ápr. 25. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!