Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "mocskos" szavakat szoktatok mondani sex közben a párotoknak?
Figyelt kérdés
páromat nagyon izgatja és szeretné ha így beszélnénk néha, nekem is bejön csak még elég kezdő vagyok lécci adjatok pár ötletet (19 éves lány vagyok )2009. jún. 4. 17:10
2/6 anonim 

válasza:

nyomd édes nyomd....gyerünk ....adj bele mindent
4/6 anonim 

válasza:

ahh ezaz dejóvagy ne hagyd abba csináld még ezaz gyerünk ahhh édesem jól csinálod
5/6 anonim 

válasza:

b@sszál szét, d@gj meg jó keményen, úgy d@gj meg mint egy k@rvát ő azt szokta, hogy sz@pjál te k@rva. Szétb@szlak te r@banc. Persze csak szex közben beszélünk így, amúgy nem.
6/6 anonim 

válasza:

Pont mint az előző,de csak részemről, ő nem nagyon "beszél így" csak teszi amit mondok:D 21/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!