Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy legyek magabiztosabb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek magabiztosabb a szexben? Hogy merjem azt csinálni, ami nekem is jó.

Figyelt kérdés
Nem régóta élek szexuális életet,sok tapasztalatom nincsen.Az a bajom,hogy nem merek úgy mozogni,amitől tényleg elmennék,és nem tudom,hogy legyek lazább.Nyitott vagyok a szexre,és szeretem csinálni is,de ha én vagyok felül, mindig zavarba jövök,nem merek magabiztosan mozogni.Pedig azt nem mondhatni,hogy nem ismerem a párom.szerelmi kapcsolatunk előtt haverok voltunk.
2009. jún. 4. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedül a problémáddal sok lány szenved ettől. nem tudsz ellazulni, mivel gátlásos vagy...majd belejössz minél gyakrabban csináljátok annál magabiztosabb leszel és ne parázz rá!:)
2009. jún. 4. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
ja és ha nem úgy mozogsz ahogy neked jó akkor sosem fogod élvezni a szexet!!!
2009. jún. 4. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
szia! a gátlás nem jó míg gátlálsos vagy az ágyban addig pedig nem is fogod olyan szinten élvezni mint amennyire csak lehet.lazúlj el,idővel majd mindig bátrabb leszel de akarnod kell neked is a nyíltságot mindiezt nem bántáskéng kicsit többet adni ki magadból. hidd el a párod is jobban élvezné a szexet hogyha teljesen levetkőzől és a tested irányítja a dolgokat nem az eszed.ezt nem bántásnak szántam csak tudom milyen egy gátlásosan szeretkezni és milyen az hogy ha tényleg nincs semmi határ.bízz a barátodban és az legyen benned hogy ő úgy fogad el ahogy vagy nem kell a testedet szégyellened.!!
2009. jún. 4. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Dobj be előtte egy felest
2009. jún. 4. 15:43
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi,hogy írtatok :)

A másik bajom,hogy ha ő meg van izzadva,pl mikor hazajövünk valahonnan,nem lehet sexelni,mer őt zavarja,hogy "ragad",pedig engem nemzavar ha picit izzadt,és szeretnék spontán is szeretkezni,hogy nem fürdünk előtte.Ezt,hogy érjem el?

2009. jún. 4. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:

én is ebben a cipőben jártam a kapcsolatom elején.

főleg az együtt töltött idő segített ezen, légy vele mindig olyan amilyen te vagy valójában.

és bízz benne, hidd el hogy nincs mit szégyellned , mert ha veled van akkor azért van veled mert így szeret.

egyébként egy jó megoldás erre hogyha bekötöd a szemét és kikötözöd. ez őt is felizgatja , te pedig nyugodtabban mozoghatsz:)

hajráá!

2009. jún. 4. 17:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!