Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj és vérzek a barátommal amikor szeretkezünk?
Figyelt kérdés
a barátommal amikor szeretkezünk, az elmúlt egy hónapban nagyon fáj amikor kezdetben beteszi. olyan mintha minden alkalommal elveszteném a szüzeségem, majd megszakadok a fájdalomtól :S egyszer kétszer előfordult hogy kicsit véreztem is, de nemjött sok. bnőim szerint gyulladásról van szó. szerintetek mi lehet? am már 1 éve nemvagyok szűz szal az nem lehet h azért vérzek meg fáj, plusz eddig sose fájt, csak az elmúlt 1 hónapban.2009. jún. 4. 15:02
1/3 anonim válasza:
szerintem is valami gyulladás lehet. menj csak el nődokihoz, ő majd megmondja biztosan.
2/3 anonim válasza:
Hát ne mtuodm,nekem is szokott fájni az eleje (már 3,5éve nem vok szűz), ez lehet attól is hogy feszült vagy és nem tudsz rendesen felizgulni.fő a nyugalom és próbáld ki a sikosítót is.nekünk bevált és már nincs is rá szükségünk. szerintem nem gyulladás, csak stressz. a vérzés meg az erőltetett szextől fáj,mert ugye ezt lehet annak nevezni, ha megszakadsz a fájdalomtól.
3/3 anonim válasza:
fElszoktál rendesen izgulni, előjáték szokott lenni vagy csak úgy simán beteszi mert ha nem vagy eléggé nedves akkor fájhat és vérezhet is. Mond meg a párodnak, hogy szex előtt kicsit kényeztessen tovább hogy rendesen benedvesedj, vagy síkosító. Ha viszont nem ez a probléma akkor pedig nődoki!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!