Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar orálisan kényeztetni a pasim?
Figyelt kérdés
Tudom h. ez a kérdés már volt, megnéztem, de egyik sem az én szituációmra alkalmazható. A kapcsolatunk elején volt pár alkalom, amikor adódott szituáció h. kinyalta. Én pár hónapja csináltam neki először, amikor kipróbáltuk a 69-est, szóval akkor még ő is csinálta nekem. Azóta sok eset volt h. magamtól is csináltam, kérte is stb. de ő nem nyal meg, még csak meg se puszil odalent. Szóba is került, nem is egyszer, és nem csak utaltam, hanem a szemébe mondtam h. jó h. adok és nem kapok semmit(ő azon az elven van h. amit kap azt adja vissza). Sosincs rá válasz, hanem a kv. együttlétünk alkalmával akarja, olyankor pedig én makacsolom meg magam(nem tudom miért) és azt mondom h. ne csak amiatt tegye meg mert mondom hanem akarja ő is. Akkor meg megint elfelejtődik a dolog.
Szóval szerintetek miért nem akarja és mivel tudnám elérni az ellenkezőjét?
mi 6 éve vagyunk együtt, sose csinálta mostanáig, nálunk is többször szóbakerült, mert én csinálom, ő meg szájjal nem, csak kézzel. Kiderült, nagy nehezen, hogy fél, hogy bénán csinálná...meg zavarja a szőr. Mondom leborotválom, kipróbáljuk, elmondtam hogy szeretném, stb, és elsőre nagyon összejött :) én titokban attól féltem, h undorodik az íztől, de mint kiderült szó nincs ilyesmiről. sztem kérdezz rá, ne hagyd békén ezzel, tisztázzátok, mi nem jó neki ebben.
2009. jún. 4. 12:14
2/13 anonim válasza:
Hát...van aki undorodik tőle. Sok nő van, aki nem hajlandó a szájába venni a kukit, gondolom pasi is van olyan, akinek nem ízlik, vagy simán nincs hozzá gusztusa független attól, hogy tiszta-e vagy sem. Mennyire művelt az embered?
2009. jún. 4. 12:16
3/13 A kérdező kommentje:
Műveltnek művelt. Végzi a dolgát rendesen, épp csak az orális résszel van baj...:(
2009. jún. 4. 12:20
4/13 anonim válasza:
Szőrös vagy? Fürdés után jön szóba az orál?
2009. jún. 4. 12:27
5/13 anonim válasza:
Én sem csinálom, mert nem szeretem azt a furcsa ízt.
2009. jún. 4. 12:30
6/13 anonim válasza:
első vagyok, elérni nem tudod amúgy semmivel, ha ő nem akarja, miután esetleg megmondta, hgy nem szeretné csinálni, nem várhatod el tőle, de akkor ő se tőled...
2009. jún. 4. 12:41
7/13 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van:) de mióta szóltam neki hogy ne csak én adjak azóta kicsit javult a szitu
2009. jún. 4. 12:48
8/13 anonim válasza:
nem szereti.. vagy az ízt.. vagy azt az érzést... nemtom :D
2009. jún. 4. 13:51
9/13 anonim válasza:
Mikor legközelebb oda kerül a sor,intézd úgy,hogy 69es pózban legyetek,az tutis adok-kapot játék.Amúgymeg, a szopás is tud néha kellemetlen lenni,pl. egy meleg nyári napon...bár én a finálé ízét ki nem állhatom,mégis szoktam hagyni neki ezt,mert szeretem,és szeretném,hogy neki jó legyen,Ha barátod nem szeret nyalni,attól még csinálhatná. Ha szeret téged,akkor felül tud kerekedni benne az az érzés,hogy jót akar neked,az undorával szemben.Szerintem..
2009. jún. 4. 14:08
10/13 anonim válasza:
Szia!
Nálunk az a "helyzet", hogy én nem engedem a barátomnak, mert úgy érzem, hogy megalázó a számára! Kellemetlenül érint engem ez a dolog! De nem tudom miért... Én csinálom neki, mert Szeretem a páromat, és szeretem orálisan kielégíteni, és oda "élvez", ahová jól esik... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!