Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet a férfi orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a férfi orgazmust elhúzni?

Figyelt kérdés
a barátom van amikor tul hamar megy el, mivel lehet ezt megakadályozni?mit kell tenni vagy tennie hogy az 1. menet tovább tartson?
2009. jún. 3. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Előtte egy kis száj/kézimunkával "segíts rajta", így másodjára ami ugye a konkrét szex, sokkal tovább fogja bírni.
2009. jún. 3. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyakorlás. Én már tudom a gondolataimat úgy szabályozni, hogy addig tartson, amíg akarom.
2009. jún. 4. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Elszorítás/megszakítás/vastagabb gumi/péniszfeltétek/péniszgyűrű/előtte masztizás orgazmussal, így a 2. kör tovább tart. Különben gáz, hogy neked kell kérdezősködnöd, hogyan lehetne jobb, a pasidnak kéne magától észbe kapni és elsajátítani a módszereket.
2009. jún. 4. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
durex performa - késlelteti az orgazmust
2009. jún. 4. 15:13
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat.
2009. jún. 9. 08:06
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos válaszokat:)
2009. jún. 9. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nagyon egyszerű a válasz! Mond a párodnak hogy az aktus közben legyen törökülésben... Nagyon megnövelhető az időtartam, sőt van olyan hogy a partner 3-4 órát is bírja. (Ez csak férfiak esetében lehetséges.)Ha esetleg túlhúzódna, hozzád képest, csak nyújtsa ki a lábát a férfi.

2010. szept. 26. 19:46
 8/9 anonim válasza:
Én hallotam olyat is hogy van a Herezacskó után egy pont amit ha nyomva tart akkor képes 45 percig elhúzni.Nézz utána!
2011. ápr. 28. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy 13 éves kérdésre válaszolok.

Nem kell ezt túlgondolni. Törökülés, nyomkodás, szorítgatás?

Emberek.. 21. századot írunk. Dapoxetine-t írass a dokival, vagy rendelj MEGBÍZHATÓ helyről.

Filléres. Nem kell ebből lelki ügyet csinálni. Annó megmondtam a háziorvosnak, hogy nincs mindig merevedésem a csúnyább nőkre, ezért utána olvasva megláttam egy rendelhető szert, de nem bízok a forgalmazóban ezért ha a törvényi előírások engedik, írjon fel legyen szíves TADALAFILT , mert nem akarok mindenféle bevizsgálatlan lóhugyot beszedni.

Nem lehet fizikálisan rászokni, nincs több mellékhatása mint az átlag vényre kapható gyógyszereknek.

Lehet prűdködni, meg szenvedni de miért ha van rá megoldás?

2022. dec. 10. 17:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!