Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom, helyesen tettem-e,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bóna Barbara kérdése:

Nem tudom, helyesen tettem-e, hogy engedtem hogy ujjazzon? És nem tudom mi történt utána!

Figyelt kérdés

Szombaton discoban voltam, és egy nagyon helyes sráccal össze melegedtünk. Nem szokásom inni, most is csak kóstolóként egy-két kortyot ittam, tehát nem voltam részeg.

Körülbelül 3óra táncolás után(volt benne smár is, fogdosás is minden) bevitt a mosdóba. Először ellenkeztem, de aztán rájöttem, hogy mindkettőnknek csak jó lehet, mert igazából ujjazástól semmi bajom sem lesz... aztán nemsokára el is kezdte csinálni, nagyon jó volt, de ott leállítottam pedig kérte, hogy folytassuk. Aztán kimentünk. További 3órát táncoltam vele kb. és így meggyőződhettem róla, hogy nemcsak arra kellettem neki(bár az nem történt meg)így reménykedtem benne, hogy később is összefutunk még!!!

De itt jön egy zavaró tényező!!!! Hajnali 3kor a kocsijában ébredtem fel, kettesben voltam vele.

NEm tudok bízni benne igazából nem ismerem. Szerintetek csak részeg lehettem, vagy valamit kevert az italomba? És nemtudom hogy megtörtént-e az!!! Kérdeztem tőle azt mondta: nagyon részeg voltál és nem kínlódtam veled betettelek a kocsimba... SEGÍTSETEK!

2009. jún. 3. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Picit off, de abból, hogy 3 óra után megujjazott (és hagytad neki), majd újabb 3 óráig ezután még táncolt is veled te komoylan azt szűrted le, hogy nem csak szexet akar? Gratulálok.

Bármi is történt megérdemled. Még akkoris ha valószinűleg csak bevágott a kocsiba és végigtaperolt.

2009. jún. 3. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz a sztori. De mivel mi nem voltunk ott, honnan tudnánk megmondani, hogy mi történt veled?

Nem volt ott egyetlen barátod/barátnőd sem, aki látott volna? Aki figyelt volna rád?

Igaza van mindenkinek, aki azt mondja, milyen buta vagy, hogy azt gondoltad pár óra táncból, hogy az már egy megbízható fiú és "biztonságos kapcsolat"??? Egy koszos mosdóban a koszos kezével megujjaz??? Komolyan, ha egy lánytól akarnék is valamit ott, akkor is inkább kivinném a kocsiba legalább, ott nyugodtan elbeszélgetnénk, ismerkedhetnénk, és legfeljebb később majd otthon megd..ám, na mindegy...

Neked az nem furcsa, hogy nem is ittál, nem voltál részeg, max. pár korty pia, igaz?? (Na, mennyit is ittál??) és nem emlékszel, hogy hogy kerültél oda? Az nagyon-nagyon furcsa momentum. Volt már veled, hogy annyit ittál, hogy nem emlékeztél arra, hog ymi történt veled?

Én is csak valami szerre tudok gondolni. Én 1-2 napon belül elmentem volna a rendőrségre is, hogy vegyenek vért, és mutassák ki, ha van benne valamiféle ilyen drog, mert lehet, hogy bedrogozott, és fennáll az "erőszak" gyanúja. Nem fájt a pu..d utána? Mint esetleg szeretkezés után???

Apropó! A "komoly kapcsolatot" kereső férfiú azóta jelentkezett nálad? Hogy folytatná a l'amour-t veled?

Vagy tényleg csak arra kellettél ott neki?

Sajnállak, mert ezt senki nem érdemli meg semmiért,

de nagyon elővigyázatlan voltál több szempontból.

2009. jún. 4. 02:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy mozzanatra figyeltem föl a kérdésben: "nagyon részeg voltál és nem kínlódtam veled".

Na mármost. Ha te tudod, hogy mennyit ittál, és az nem elegendő ahhoz, hogy lerészegedj tőle (feltételezem, itt őszinte voltál és tényleg csak pár kortyot ittál, ami nem ártott meg), akkor ő mire mondta, hogy részeg vagy? Arra, hogy látta a kezedben az alkoholt, és valami szert tett az italodba, hogy aztán később az alkoholra foghassa, vagy arra, hogy már tényleg volt benned valami, amitől ő részegnek látott?

És ha ő, ha más tett valami szert az italodba, amitől elkábultál, akkor sem biztos, hogy megerőszakolt, vagy ha te nem ellenkeztél, akkor vulgárisan fogalmazva megdugott.

Aztán még az nem tiszta, hogy mikor kezdődött a parti, ha te 3-kor már a kocsijában ébredtél, és nem tudtad, hogy és mikor kerültél oda, de azt megelőzte kétszer 3 óra tánc?!

Hát, sok tisztázatlan dolog van itt, azt hiszem...

A kérdés tulajdonképpen mi, hogy volt -e nemi aktus? Ki az, aki megmondja ezt már?

Mindenesetre amit írtam, hogy ő mondta, hogy részeg voltál...

Azt egyedül te tudhatod, hogy részeg voltál -e vagy sem.

Én egyszer rúgtam be úgy, hogy 3 fiú támogatott, és magamtól még ülni sem tudtam, nem hogy járni a lábamon, és nem is emlékszem tisztán mindenre, de azért részletek fölrémlenek, az elejéről is, meg a végéről is... Innen fogva azt gondolom, hogy valahol sántít ez a történet... :S

23/L

2009. jún. 4. 08:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Mivel 3 óra után szétdobtad a lábaid, nagyon is elképzelhető, hogy csak dugást akart.

Ne lepődj meg, ha ezek után ribi hírében állsz majd abban a discoban.

Semmi bajod nem lesz? Csak jó kis fertőzés, amit a mocskos kezével bevitt a hüvelyedbe a mocskos retyiben...

Szerinted miért kérte, hogy folytassátok? Mert meg akart fektetni és jó úton is haladt...

Egy kis ujjazásra biztos összefuttok még, mert könnyű prédának tart és valsz be is adod a derekad a szexre, ha még nem történt volna meg...

Akinek annyi az esze, hogy ismeretlen pasikkal 3 óra után szexuális viszonyba keveredik, hát...ne lepődj meg, ha meg is dugott öntudatlanságodban... Azért illene rá emlékezni, hogy kerültél a kocsiba és mi történt...

Miért tett volna a kocsijába, ha semmit nem csinál veled? Pár óra ismeretség után jótékonykodásból a kocsijába tesz szundikálni? Gondolkozz már!

Rögtön nőgyógyászhoz kellett volna menned, hogy megállapítsák, van-e benned sperma, járt-e benned. Nem ártana egy terhességi teszt sem az aktus után 2 héttel leghamarabb, hisz fogalmad sincs, mi történt.

Legközelebb meg ne dobd szét a lábaid pár óra után és akkor nem kell totóznod, hogy most akkor mi van...

2009. jún. 4. 13:11
 15/17 A kérdező kommentje:
a keze nem volt mocskos, azért olyan srácokkal biztos nem....előttem mosta meg.
2009. jún. 4. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"További 3órát táncoltam vele kb. és így meggyőződhettem róla, hogy nemcsak arra kellettem neki"

Ez nekem is nagyon tetszett, nem bírtam kihagyni! No comment..

Senki nem tudja megmondani, mi történt, de azt azért hozzá kell tenni, h magadnak okoztad a bajt! De ha olyan komolyan gondolta, és nem csak arra kellettél neki, miért nem kérdezed meg tőle? :D

2009. jún. 4. 17:06
 17/17 anonim ***** válasza:
randidrog volt, GDB asszem ez a neve...Sztem lefektetett
2009. júl. 24. 16:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!