Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha vki kiskorában szopta az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vki kiskorában szopta az ujját akkor jobban tud szopni? XD

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Agyam eldobom. Hogy juthatnak ilyen kérdések valakinek az eszébe...

Amúgy igen, jobban tud szopni. Viszont valószínűleg az integrálszámításban kicsit gyengébb lesz. True story.

2009. jún. 3. 21:51
 2/12 Thurston ***** válasza:
72%
Gratulálok, te egy poénmester vagy.
2009. jún. 3. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Hát én nagyon sokáig szoptam az ujjamat, cumiztam meg cumisüvegeztem, már cikinek is tartották a szüleim:$ De tényleg jól tudok szopni!XDD
2009. jún. 3. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem hiszek ebben a feltevésben, de kiskoromban egy ruhazsepit szorongattam,és azzal "szoptam", később egy baba váltotta fel ezt, a mai napig,ha fáradt vagyok,magamhoz veszem,közel az arcomhoz,és ösztönösen a szám úgy mozog,mint mikor a baba szopik. És állitólag nagyon jól csinálom ezt férfin is. Keress összefüggést...
2009. jún. 3. 22:07
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
hát te nagyon idiota vagy...ne is haragudj!ennyire unatkoztál vagy mi?
2009. jún. 3. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom mért kell ennyire leszólni, vannak 100x hülyébb kérdések is! Ja és hogy mért kellett lepontozni, amikor az igazat írtam:P Na mindegy, ti bajotok.
2009. jún. 3. 22:18
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Ki tudja!Azért az csak kiskorban volt!!!Azóta eltelt pár év...!*
2009. jún. 3. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha jobban belegondolok, lehet benne valami, 5 éves koromig cumiztam (ujjamat nem igazán szoptam) és állítólag eszméletlenül jól szopok...!!! :D :D
2009. jún. 3. 22:56
 9/12 A kérdező kommentje:
ugye ugye?!?!:D am.igen nagyon unatkoztam
2009. jún. 3. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
hihihi hahaha de vicces
2009. jún. 4. 11:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!