Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 hónapja van barátom és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja van barátom és nem voltam még vele együtt. Lett volna már rá alkalom csak valahogyan nem mertem vele együtt lenni. Attól félek, hogy ez miatt el fog hagyni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha amiatt elhagy h 2-3 hónapig nem fekszel le vele akkor egy nagy paraszt ... ne parázz ezen sztem ...
2009. jún. 3. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeret,akkor nem fog!Ha igazán szeret VÁRNI FOG Rád!
2009. jún. 3. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam eleve 3 hónap, míg "megengedem" egy pasinak, hogy úgy közeledjen hozzám, hogy abból több legyen, mint egy csók! Szerintem ugyanis kb. ennyi idő alatt lehet olyan szinten megismerni valakit, hogy már kiderülhetnek esetleg róla a hibái is és később nem ér majd akkora meglepetés... Nem árt jobban feltérképezni a személyt, akivel intim viszonyba bonyolódsz, hiszen így van esélyed rá, hogy elkerüld a csalódást! :) De ez az én véleményem...
2009. jún. 3. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szeret nem fog elhagyni megérti,de 2 hónap után nem gáz lefeküdni vele!De ne foglalkozz senkivel csak akkor ha biztosra érzed hogy már akarod!*
2009. jún. 3. 22:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!